sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ангели кръжат около американски самолет

Ангели кръжат около американски самолет

Ангели кръжат около американски самолет

Американски пътнически самолет, извършващ полет от Чикаго до Лос Анджелис на височина 14 хиляди метра, едва избегнал сблъсък с "рояк от свещети крилати същества".

Инцидентът бил засекретен, но Националната агенция за транспортна безопасност, откъде изтекла информацията, разпратила предупреждения до летците на авиокомпаниите по света за възможни инциденти и ги призовала да се "отнесат сериозно към този феномен".

Експерти твърдят, че броят на подобни явления може да нарастне с приближаването на 2012 година, когато астрономите очакват небивало повишаване на слънчевата активност, а според календара на маите тогава ще настъпи краят на света.

Ангели кръжат около американски самолет

В отчета на пилотите е описано произшествие, в резултат на което въздушният лайнер едва не катастрофирал. Приблизително 50 неизвестни същества съпровождали самолета в течение на 35 минути.

Първият пилот разказал, че създанията се появили от нищото и се носели във въздуха. В своето радиосъобщение и в писмения отчет командирът твърдял, че съществата изтлеждат като на старинните илюстрации в Библията. "Не се съмнявам, че това бяха ангели", написал в рапорта си той.

След като "ангелите" буквално обкръжили самолета, първият пилот бил принуден да направи рязка маневра, в резултат на коята двама пътници получили различни наранявания.

Командирът на самолета твърди, че иначе не би могъл да избегне прекия сблъсък. Но в отчета си той признал, че съществата били създадени сякаш от частици пара и не е сигурен, че сблъсъкът би бил опасен за самолета.

Представители на духовенството настояват да се разсекретят материалите за произшествието. "Разбирам изискванията за безопасност, но става дума не за някакъв летящ обект или вражески самолет. Тук говорим за посланици на Небесата и послания от Бога. Всеки човек има право да знае за това", заявил свещеник Маркус Уайлър.

Според някои теолози масовата поява на ангели може да бъде предупреждение за бъдеща катастрофа, пише в. "Астрофеномен".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
баба яга
баба яга
10.03.2014 16:08
Не вярвам,че са били ангели.Около америкаски летящи, появят ли се ангели значи да стане война.
1
0
sofiq
sofiq
25.05.2015 15:27
I az smqtam,4e ne sa bili angeli
1
0