sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е жената с име Пламена?

Каква е жената с име Пламена?

Каква е жената с име Пламена
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Името Пламена е символ на надеждността и такива хора винаги знаят, какво да правят във всеки един момент. Те започват да се радват на заслужен авторитет още в ранна детска възраст. С течение на времето тази личностна черта приема ясна посока под влиянието на житейските обстоятелства. Жените с името Пламена са много стриктни и на тях може да се разчита, като те винаги ще ви подадат ръка в труден момент без да се замислят за това.

- Планета - Сатурн, Меркурий;

- Метал - уран, олово;

- Щастливи числа на Пламена - 4, 5 и 8;

- Щастливи дни - сряда;

- Талисмани за Пламена - прозрачен кварц, черен сапфир, бял сапфир, жълт сапфир, сребро, тигрово око, черен турмалин, цирконий. Това са добри талисмани за жени с име Пламена.

Жените с това име се стараят винаги да изглеждат модерно и стилно, като това е един от техните жизнени приоритети. Облеклото им се отличава с изящество и нестандартна кройка, тъй като искат да изпъкват винаги и да са в центъра на вниманието.

Може да се каже, че дамите с името Пламена са доста любвеобилни личности, но въпреки това са леко дистанцирани. При избора си на партньор те се водят до голяма степен от това дали и той има сходни с техните интереси. Ако носите името Пламена, също така човека до вас трябва да е със силен характер, целеустремен и амбициозен, както и да бъде опора за вас във всеки труден момент.

Вие сте много цветна личност и искате винаги да опитвате нови и нови неща, да експериментирате, да получавате от всичко и по много. Основният проблем за вас е това, че вие просто не можете да се откажете от всяко едно предложение, което ви прави живота и искате да гребете от него с пълни шепи.

Пламена е много силна жена

Обичате да планирате всяка една минута в живота си, за да можете да успеете да свършите повече задачи и да сте максимално полезни на себе си и хората около вас. Жените с името Пламена са изключително целеустремени личности, които знаят какво искат и как да го постигнат, вървейки уверено към целта си.

Вашият висок самоконтрол във всяко едно отношение и разбирането на личностните ви черти ще ви помогнат значително да постигнете успехи на работното място и да печелите пари. В крайна сметка вие сте в състояние да постигнете финансовата сигурност, за която по-импулсивни и неподредени хора могат само да си мечтаят.

Като цяло можем да добавим, че жените с името Пламена са много успешни, но това в никакъв случай не се дължи само на случайността, но и на стремежа им да се развиват и да се усъвършенстват, както в личностен, така и в кариерен план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest