Рибари открили човекоподобно извънземно

Рибари открили човекоподобно извънземно

Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група уени и медицински специалисти от няколко страни изследват човекоподобно същество, което остава живо след взрив на НЛО, който произхожда на 62 километра от Кадяка в Аляска. Годината е 1989.

Взривът на космически кораб на 31 май или 1 юли през 1989 година е разкрит след като военните съобщения са прихванати от радиста на един от риболовните кораби. Екипажът на друг риболовен кораб случайно хванал в мрежите си блестяща черна капсула. Тя била с дължина 7.5 метра и явно била изхвърлена от космическия кораб след взрива. Смаяните рибари известили военните власти едва след като открили в капсулата хуманоид, напомнящ малко момченце.

По тяхното описание създанието било с ръст малко над 1.5 метра. То имало очи, нос и уста, но било плешиво и без зъби и на всяка ръка имало по три пръста. Това разказва Джези Ферон, който събира както военните, така и гражданските свидетелства по случая. По разкази на рибарите съществото се движело в кръгове и явно страдало от някаква травма, която лекарите не знаели как да излекуват, за да му помогнат.

Рибари открили човекоподобно извънземно

Чиновникът от бреговата служба на Аляска отрича наличието на каквито и да е данни за взрива на НЛО или за откриването на човекоподобно същество, което било спасено. На неговите думи се противопоставят Джези Ферон и членовете на екипажа на риболовния кораб.

Те съобщават, че съгласно прихванатата военна радиограма хуманоида бил доставен в секретна болница и поставен под денонощна охрана. Военните събирали екип от лекари и учени от Германия, Франция и дори Русия, разкава Ферон.

Медиците и учените разговаряли по радиостанцията с лекар от Полша и тъй като самият Ферон бил поляк по произход, съвсем лесно разбрал какво точно си говорели. Основната идея на разговора им била, че съхранението на извънземното е най-важната задача, с която трябва да се занимават в момента.

През това време военните правят нещастни опити да установят какво точно се е случило с космическото тяло, с което човекоподобното същество се разбива в земята. Желанието им било да изучат технологията и да разберат дали на обекта има други оцелели или мъртви същества, защото, пак по думи на Ферон, не им се вярвало, че малкото извънземно е пропътувало своя космически път съвсем само.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
27.02.2014 01:18
Нито аз, нито някой от вече писалите може да каже дали статията е напълно вярна или не. Но и аз съм съгласна, че някъде се крие истината. Факт неоспорим е, че повечето "разкрити" твърдения са лъжи, но все нещо трябва да се е случило. Нищо не изниква изневиделица. Вярно е, че фантазията е безкрайна, но нали знаете, че всяко цвете е пораснало от семенце, логиката е същата.
3
0
анонимен
анонимен
26.05.2013 12:58
Абе вие идиотите дето се представяте за извънземни нямате ли си друга работа освен да драскате щуротии по темите.
1
3
hris455
hris455
03.09.2012 00:50
иван иван има6 да учу6 много.Не разбира6 ли 4е те може да имат по голяма атоммна бомба и да зривят целия свят от космоса.Или да имат 6тит на корабите им и с една от наи хубавите бомби на света няма да ги пребият и с лазер или без лазер 6те мрем.
0
0
иван
иван
13.09.2011 15:11
И аз като Диди мисля, че извънземни могат да ни нападнат по някое време и ние да се изпокрием. Само, че имаме ядрени ракети це-4, водородни ракети, в Америка правят някакво лазерно оръжие така, че ако ни нападнат извънземни, ще ги утрепем.
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
27.02.2014 01:14
Абе не се знае.. но и аз съм мислела за това, че не е задължително да са дружелюбни към нас.
2
0
darkdemon
darkdemon
12.08.2011 09:12
Вярвайте. Ние сме тук отдавна. Нима не виждате колко следи сме оставил ? Помислете по този въпрос.
0
0
диди
диди
24.07.2011 12:23
Добре е, че сега ви е смешно, но да не ни се стъжни ако наистина вземат, че дойдат и фантастиките като денят на независимоста и пришълецът станат една голяма истина. Тогава по гащите ще имаме жълтичко и ще се чудим в коя дупка да скрием страхливите си задничета. Замислете се бе хора, няма как при толкова изговорени неща да няма и една макар и малка истина. Нали знаете, има си крушка опашка. Не може всичко да бъде истина, но и няма как всичко казано да бъде лъжа. Ако приемем, че 25 човека лъжат, че са видели извънземни или пък са били отвлечени от тях, то на 26 може да се има доверие. Нали знаете и тази приказка, в която се казва "АЗ преспах със сестра му, айде след това отиди да докажеш, че ти наистина нямаш и никога не си имал сестра"
2
0
ves666
ves666
21.06.2011 20:52
Тук сме, вече сред вас.
1
1
ivaka
ivaka
19.04.2011 12:05
Може да има много извънземни в Космоса от този род, за това трябва очите ни да са на щрек.
0
0