sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Стафиди и червено вино пазят от урочасване

Стафиди и червено вино пазят от урочасване

Стафиди и червено вино пазят от урочасване

Случвало ли ви се е някой ваш познат или приятелка да ви направи възторжен комплимент за нещо, но вътрешно да усетите завист и недобронамереност в иначе „добрия тон”. Ако някой ви похвали възторжена за добре свършена работа, направи комплимент за визията ви или пък се възхити от някоя нова придобивка в дома ви, внимавайте! Не винаги уж приятелските комплименти и похвали са искрени.

Подобни думи с усмивка вътрешно могат да означават „Защо тя има това, а не аз...С какво пък тя е по-добра от мен...Защо винаги тя получава най-доброто и хубавото...” и т.н. Ако усетите негативния и завистлив тон, макар и умело прикрит под похвали и престорено добри думи, това може да остави негативен отпечатък върху вас или пък във дома ви.

С други думи урочасването не е легенда или мит, от който да нямате основание да се притеснявате. Понякога дори неумишлено от отсрещна страна може да станете жертва на лоши очи и завист. В такива случаи има ритуали, които може да изпълните, за да се предпазите – както себе си, така и дома и семейството си.

Стафиди и червено вино пазят от урочасване

Връзването на червен конец на ръката не е един от тях. Той едва ли ще ви помогне, когато следващия път комшийката ви дойде на гости и похвали някоя нова ваша мебел. Нещо толкова елементарно може да предизвика урочасване, което да доведе до нещастие и проблеми за вас и близките ви.

Един примерен ритуал против влиянията на лоши очи е да сложите в дървено хаванче стафиди. Залейте ги с червено вино и изречете следните думи: „Така, както не се виждат стафидите във виното, така никой да не може да ни гледа с лоши очи.”

Заклинанието трябва задължително да е съпроводено с позитивни мисли. Много от маговете и гледачите са на мнение, че по-страшна и по-силан от черната магия или пък урочасването е само силата на мисълта. Едно вечно правило е, че който прави лошо на хората, рано или лъсно бива застигнат от злина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Урочасан
Урочасан
19.11.2012 16:01
Най сигурно е да изпиеш 2 кила вино и да изядеш 200гр стафиди.Сигурно е че няма де те хване
2
0
Ivelina
Ivelina
24.02.2011 13:19
На мен преди години ми подариха талисман от Дубай и от тогава ми върви във всичко, даже срещнах мъжа си. Знам също, че камъкът Яспис предпазва от уроки. Това за стафидите за първи път го чета. Знам и други неща за предпазване от уроки, ето и едно от от тях, дано помогне на всеки. В малка марля се завързва тамян, 7 скилидки чесън, 5 зърна чер пипер и малка глава кромит лук. Слагат се и 5 листенца здравец, завързва се с червен конец и се носи навсякъде, а вечер се слага под възглавницата. Така се носи муската 65 дни, а на 66 се изхвърля в морето, течаща река с думите: Всяко зло дай-боже от тук нататък да е далеко от мен и моето семейство и се прекраствате 3 пъти. Дано съм помогнала на всички.

6
0
Ирина
Ирина
17.02.2011 21:32
А след това, какво се прави с виното и стафидите ?
1
2