Какво знаем за близките срещи с извънземни?

Какво знаем за близките срещи с извънземни?

Често чуваме за случаи на близки срещи от различни видове. Става въпрос за паранормални явления или срещи под една или друга форма с НЛО или извънземни видове. Тези „близки срещи” обаче не са един или два, а цели пет вида.

Доктор Джей Алън Хайнек е един от водещите експерти по НЛО или с други думи Хайнек е уфолог, ако трябва да го наречем с истинското му име. За мнозина тази професия може да е несериозна и дори безсмислена, но истината за уфолозите със сигурност е „някъде там”, те вярват в това, което правят и на всичкото отгоре имат безброй доказателства, че трудът им не е безсмислен и се базира на реални факти.

Според доктор Джей Алън Хайнек има пет вида на т.нар близки срещи, като той ги квалифицира и дава обосновка на разликите между тях. Самото определение „близки срещи” е дело на Хайнек и с него той обяснява различните НЛО и наблюденията над НЛО.

Какво знаем за близките срещи с извънземни?

Близките срещи от първи вид: когато НЛО се наблюдава от близко разстояние и това се смята за най-разпространения вид срещи.

Какво знаем за близките срещи с извънземни?

Близки срещи от втори вид: когато НЛО е не само видяно, но и оставя следи след себе си. За такъв случай се смята всеки, който е виждал примерно кръг сред житни или царевични насаждения. Става въпрос за онези сложни кръгови орнаменти, които се появяват в различни ниви по света без никакъв намек за това как точно са се образували. Тези срещи от втори вид биха били квалифицирани и от първи, ако някои е станал свидетел на образуването на сложните, дори красиви форми в полята.

Близки срещи от трети вид: когато някой стане свидетел на самия екипаж на НЛО или, с други думи, на практика пред очите му се виждат един или повече извънземни същества. За да придобиете по-конкретна представа, такъв вид близка среща е тази във филма „Извънземното” на Стивън Спилбърг.

До тук е първоначалният списък на доктор Хайнек, към който обаче са прибавени още два вида близки срещи.

Близки срещи от четвърти вид: известни са още и като отвличания от извънземни. Такива са всички констатирани случаи на отвличания с НЛО от извънземни или в друго пространствено времево измерение.

Близки срещи от пети вид: това са случаите на установяване на контакт от страна на извънземните с човек по телепатичен път.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
дж
дж
03.12.2011 23:33
Бренда сигурна ли си че не са били ФБР много често са бъзикат с хората едни хеликоптери едни с противогази едни с дето говорят абе страшна работа
1
0
видях ги
видях ги
03.12.2011 23:29
доидоха останаха взривих ги нямам друго да кажа а да нали помните чернобил да точно него
0
1
Мартин
Мартин
28.11.2011 21:59
И Документалния сериал Ancient Aliens е много интересен.Има го в zamunda.net със субтитри.
1
0
Миро
Миро
27.09.2011 12:05
Има доста извън земни летящи обекти. Документирани са. Гледайте филма "Secret Space - Illuminati Conquest of Space"
Ще се нагледате на НЛО.
0
0
kalin
kalin
17.09.2011 02:12
Само да намеря къде ми е Бластера и на тия Сивите ще им стане тесна Земята.
0
1
Sedmata
Sedmata
25.05.2011 14:12
Съдейки по безчетните свидетелства от древността, като започнем от Минойската култура, Египетската, и всъщност коя ли не цивилизация, оставила рисунки, барелефи и послания през хилядолетията, трябва да сме слепи, за да не проумяваме връзката си с Вселенския разум и цивилизации. Но сегашните отвличания и близки срещи по-скоро наподобяват американски сценарии за прикриване на по-дълбоки истини, според мен.
1
0
Razul Lufias Darkwood
Razul Lufias Darkwood
27.12.2010 18:13
Аз съм уфолог графа любител или аматьор, не знам кой е по - правилния израз, но до сега не съм намерил убедително доказателство, с което да почна да опровергавам хората. И все пак, аз вярвам в съществуването на НЛО, да не говорим за факта, че извънземни раси сигурно с лопата да ги ринеш дори мисля, че ни закрилят от метеорити. Относно Грейовете (тези малките сивите извънземни наричани още Ретикулиани) се смятат за подобни на пчели извънземни, не за друго те имат съзнание, но са вързани дирекно към един или група от разуми, които дават заповедите и докато се прави експеримент върху хората, той се вижда от всики тях независимо къде са във вселената. До колкото съм чувал, правят хибриди с наше ДНК защото расата им претърпяла нещо като световна химическа война, която елеминирала шанса им да имат поколение, драстично нещо като 1 дете на 100 или 1000 опита. Аз обаче смятам, че просто те ни изучават не по - различно от нас като изучаваме някой див вид. Как го правим, вземаме го от средата му като гледаме да го упоим или вържем за да не мърда. След това поставяме предаватели по него, понякога дори кожата на ухото на врата или на перката при морските бозайници и акули. След тази травма просто ги пускаме и ги следим като се надяваме да се върнат в средата си и да се държат сякаш нищо не е станало. Е какво очаквате за отвличанията да си мислите, че ще ни считат за равни ли ? Че ни искат за някакво галактическо братство ли ? Не, това са глупости. Те ни изслеват като застрашен вид все едно. Няма да дойдат при нас и да кажат:абе, извинявай, ама ще дойдеш ли в кораба, ако обичаш, само да те прегледаме. Ама не се плаши, ще гледаме само да те боднем веднъж, щот боли ама споко. После ще ти сложим чип в тялото, че да гледаме как се справяш, ама ти се не ни обращай внимание, че те следим 24/7. Ако ви изръсят това, ще се качите ли ? Има си и хас.

Видяхте ли правотата на моята теза ?

Както беше казал един учен: И аз обичам мечките, но не влизам в клетката на зоопарка да ги гушкам нали ? Така е и с извънземните.

Те са раса, която поставя общото благо над индивида ние не сме свикнали така. Може би за това още ни изследват, не могат да проумеят как може да имаме чувства като скука, радост, тъга и т.н. Те нямат тези неща заложени, те са колония, ние сме индивиди. Единствената причина да не ни погълнат е защото не им трябваме за храна нито ресурсите им.

Ако някой все пак иска да говори с мен на подобна темите Уфология, Митове и Легенди, Криптозоология (наука изучаваща митичните същества), Окултизъм и изобщо всичко свръх естествено може да ми пише в skype: RazulDarkwood.
1
0
пришълец
пришълец
27.12.2010 14:46
Вече ми е скучно, май ще отлитам.
1
0