Мъж декприптира Corona като 666

Мъж декприптира 666 като Corona

Всеки от нас поради една или друга причина се е сблъсквал с цитати от Откровението на Свети Йоан Богослов, наречено Апокалипсис. Образните видения от този текст са вдъхновили не само безчет произведения на изкуството, но и множество теории на конспирацията за това как Сатаната ще дойде на земята и ще наложи на хората печата 666.

В текста на Св. Йоан Богослов е казано, че хората, които устоят на злото, ще са много малко, защото, ако успеят да устоят - ще отидат в рая.

Всички останали, които се поддадат на явяването на антихриста, ще станат негови слуги и ще загубят душите си.

Това са крайни и страшни предсказания и неслучайно предизвикват в човешката фантазия толкова много експлозии.

Затова не е чудно, че един потребител на Фейсбук вече е успял да открие зловещия символ 666, като декриптира corona, което, разбира се, свързва с новия коронавирус, като дума, съответстваща на зловещото 666.

Reynolds Addo-labi се опитва да докаже, че сегашното огнище на Коронавирус е 666 - т.е. че идва от Сатаната, защото е сметнал, че числовата стойност на номерата в азбуката на всяка буква в думата C O R O N A има общата сума е 66.

А думата C O R O N A се състои и от 6 букви. Оттук идва и заключението му за фаталния номер 666.

Все пак, нека не забравяме, че социалният страх предизвиква множество паранои, а един от основните знаци на това шизофренно състояние е, че всичко във външния свят е подредено по злокобен и застрашителен начин.

Нека не се поддаваме на всички знаци, които страхът може да ни накара да "разчетем".

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати