sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Китайски миньори изкопаха НЛО

Китайски миньори изкопаха НЛО

Китайски миньори изкопаха НЛО
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Работници от въглищни мини край китайското село Хуангу са открили странен каменен блок - диск с малка издатини в средата. Отначало миньорите не обърнали внимание на находката, но след като продължили копаенето по-надълбоко се натъкнали на втори подобен диск. А след него и на трети, и на четвърти...

И така до десет броя. Диаметърът на странните предмети бил около 3 метра, а всеки от тях тежал по около 400 кг, пише руската преса. Находката е от преди година.

На мястото веднага пристигнал екип от археолози, но те не успели да дадат отговори за произхода и целите на тези артефакти.

Може би учените щели да предположат, че тези дискове са просто културни предмети от древните китайски цивилизации, ако не било друго откритие от миналия век. През 1938 година археологическа експедиция, работила в Тибет, се натъкнала на странно гробище - стотици издълбани в скалите пещери, във всяка от които лежало по едно тяло. Всички трупове озадачили учените, тъй като не надхвърляли 115 сантиметра.

Китайски миньори изкопаха НЛО

Антропологът на експедицията се произнесъл, че начина, по който били мумифицирани ниските създания, се различавал от начините и техниките, прилагани от китайските, тибетските и други народи, живеещи в тази част на Азия.

Учените открили общо 716 гробници. Във всяка от тях в краката на трупа имало малък твърд диск. Когато завършили проучването си в Тибет, археолозите взели няколко десетки от тези артефакти. Но по време на Втората световна война и на културната революция през 60-те година, когато Червената гвардия унищожава институции и музеи, дисковете били унижощени.

Загубен бил и докладът на експедицията, както и точните координати на необикновеното гробище. Сега на китайските археолози им предстои да изучат каменните дискове, открити във въглищните мини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мишо
мишо
25.11.2012 06:07
още едно доказателство, че отдавна сме посещавани от високоразвити цивилизации.дано скоро ни се представят...
1
0