Как дрехите определят съдбата ти?

черни дрехи

В днешно време дрехите са се превърнали в наша втора кожа. Те не са просто необходимост. Те са начин да изразим модните си предпочитания и себе си изобщо. Чрез тях даваме заявка към коя социална група от обществото се причисляваме.

И макар значението на дрехите да е огромно, сякаш ни убягва едно тяхно малко познато свойство. Оказва, че нашите одежди имат способността да променят нашия житейски път и да отказват въздействие върху всичко, което ни се случва. Това е така по две основни причини – цветът на конкретната дреха, както и свойството на тези вещи да улавят определена енергия (добра и лоша).

Нека първо разгледаме влиянието на цветовете на дрехите. Цветовете имат различно въздействие върху тялото ни. Някои от тях дразнят сетивата, възбуждат ги. Други действат сгряващо и активизиращо. Трети успокояват, четвърти предизвикат чувството на веселие или ни правят тъжни.

Затова цветовете на нашите дрехи са от особено значение. Избягвайте да носите черни и всякакви други тъмни дрехи, тъй като те ще направят настроението ви мрачно, а мислите ви – песимистични. Сами ще привлечете негативното в живота си, когато се обградите с черни одежди.

дрехите определят съдбата

За весело настроение наблягайте на цветните дрехи – жълто, оранжево, лилаво. Ако се чувствате уморени – носете повече зелени дрехи. Сини вещи пък ще успокоят вашето напрегнато съзнание. Бледорозово, бледосиньо и бяло носете, ако търсите спокойствие и чистото в отношенията си. Ако страдате от анемия, покрийте тялото си с червен цвят.

Избирайте своите дрехи и според друг аспект. Както споменахме, те имат свойството да улавят енергия и всякакви емоции. Затова е добре редовно да освежавате гардероба си. Не пазете дълго дрехи от своето минало. Особено такива, които сте носили в тежки за вас периоди. Когато ги сложите отново, ще върнете старите вибрации в настоящето. Това няма да се отрази добре на жизнения ви път.

Съветваме ви при всеки различен етап от живота си (нова връзка, друга работа, сватба, раждане) да подменяте старото с ново.

Така категорично ще скъсате с предишния живот и ще дадете шанс на нещо по-добро. Избягвайте да купувате дрехи от магазини за втора употреба или пък носите неща на ваши близки. Има риск така да се натоварите с тяхната карма и проблеми.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати