Разбери каква карма те очаква според годината на раждане!

1 от 9 Снимки
Мева 1
Изглеждате отворени и приятелски настроени към хората, но отвътре сте упорити, инатливи и неспокойни. Песимисти по рождение, вие спирате да се развивате в даден момент от живота си и категорично отказвате да продължите напред. Адаптирате се във всяка ситуация, но нямате силата и волята да промените нищо. Имате изключителна нужда от любов и може да сте особено романтични.

В хода на живота е възможно да развиете зависимост от алкохол и/или наркотици. Появяват се и здравни проблеми в следните области - бъбреци, пикочен мехур, матка и гениталии. Честата смяна на настроенията води до депресии;

Кармата е нещо, с което се раждаме. Още древните тибетци са знаели, че душата на човек може да се въплъти в него до 9 пъти. Всеки нов човешки живот преминава през поредица от кармични тестове.

В зависимост от годината, в която сме родени, кармата е приготвила различен тест за нас в някоя от основните сфери – любов, работа или здраве. Житейският ни път е нещо като казарма за душата на Земята.

Будистите наричат всяко следващо превъплъщение Мева, в превод - знак или белег. Цифрата на Мева показва за кой път сме на земята и каква карма може да очакваме. Тя се определя спрямо годината на раждане. Виж таблицата и разбери коя е твоята Мева. Спрямо нея може да разбереш какво да очакваш от кармичния си път.

Рейтинг

2
Общо 6 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари