sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Италианка забременяла от извънземни

Италианка забременяла от извънземни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9320
Бременна

Уфолози неведнъж са коментирали дали са възможни интимни контакти между представители на извънземна раса и земни жени. Според учените такива непременно се случват, но доказателствата за тях са прекалено оскъдни.

Случаят с италианката Джована, която забременяла и пометнала от извънземни, показа, че все пак експериментите с хора наистина се случват, а не са само плод на въображението на побъркани учени, съобщават италиански медии.

Вледеняващата история на 45-годишната Джована започнала, когато била само на 4 годинки. Тогава тя за първи път се среща с извънземни обитатели.

Помня много добре блестящ металически диск. Той се движеше, а до мен стояха няколко странни същества. Не знам как се озовах там. Спомням си обаче, че ми предадоха телепатично съобщение, което гласеше, че не бива да се страхувам, тъй като нищо лошо няма да ми се случи, обяснява младата жена.

Тя се опитва да обясни пред медиите какво точно целят извънземните, когато отвличат хора. Според нея основно те похищават земни жители, тъй като са им нужни човешка плазма и кръв.

Летяща Чиния

По думите на италианката тя многократно е била посещавана от извънземни и вече няколко пъти в утробата ѝ започвал да расте техен плод, но след време той изчезвал. Този път обаче твърденията ѝ били подкрепени с множество клипове, снимки и дори научни тези.

При последната си бременност Джована направила спонтанен аборт, който е бил заснет от лекар. Кадрите от него са потресаващи. От тях става ясно, че в извадената плацента се намира мъртво същество, високо не повече от човешка педя, съчетаващо едновременно характеристиките на човек и извънземно. Хибридът е с два горни крайника и два долни. Главата му обаче не е човешка, а като на непознат на човечеството вид.

Създанието, развило се в тялото на земната жена, не е единственото доказателство, че тя е била посещавана от извънземни. В дома ѝ специалистите открили следи от много специфична субстанция с изкуствен произход.

Няма как Джована сама да я поставила това вещество там. Определено в този случай имаме намеса на извънземни, смятат уфолозите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
25.10.2014 12:03
Те редовно имат контакти с така наречените "уредени". Тази дума идва от съществителното "уреди", а с малка промяна става на същинското "уроди".

- Уредих се с мацка.
6
5