Барак Обама умишлено мълчи за извънземните

Обама

Барак Обама също има споразумение с извънземните, тъй като е добре запознат с пакта на Дуайт Айзенхауер от 1954 година. Това твърди внучката на Айзенхауер – Лаура.

Жената настоява, че нейният дядо включва клауза в договора, според която всеки следващ американски президент трябва да преподписва постигнатото преди 60 години споразумение, пише Уикенд.

Абсолютни лъжи са, че Барак Обама не знае за съществуването на извънземни. В сейфа на Белия дом има папка с договора, подписан първо от дядо ми - 34-ият президент на САЩ. Той е наричал извънземните нашественици сивите, сигурно заради цвета на обвивките им. Не знам дали сивите се още са сред нас и какво правят тук. Не мога да кажа и дали нашата нация има полза от тях, но в близкото бъдеще ще научим отговорите на всички тези въпроси. Все по трудно ще става за властта да крие истината за извънземните цивилизации - убедена е Лаура Айзенхауер.

По време на среща на уфолози в Сан Марино тя сподели, че дядо ѝ е подписал споразумение с извънземните. Американският президент обещал да не издава техните тайни сред обществото, а в замяна на мълчанието му те споделили свърхмодерните си технологии.

Извънземни

Според специалистите по НЛО представителите на седмата чуждоземна раса несъмнено са осъществили контакт с Дуайт Айзенхауер и дори са подписали договор с него. Нещо повече-някои запалени любители на конспирациите са на мнение, че именно благодарение на това споразумение между инопланетяните и 34-тия президент на САЩ американците осъществяват своя технологичен скок от средата на миналия век.

По думите на някои от най-компетентните уфолози подписването на пакта между дядото на Лаура Айзенхауер и извънземните се е състояло през 1954 година във военната база Едуардс Еърфорс в щата Калифорния. Според пакта точно тогава Америка и извънземните раси са се договорили да извършват заедно някои биологични експерименти.

Като цяло нашите извънземни посетители са ни предоставили много неща, тъй като са доста по-развити от нас, сигурна е родственицата на 34-тия американски президент.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Виктор
Виктор
04.10.2014 19:09
Де да бяха само сивите.....Отделно,че има спекулации,че Обама е рептил,но както и да е.
Все пак защо от всички възможности хората баш избраха така "случайно",че извънземни ни управляват?Защо точно това?
2
0
Атанас
Атанас
02.10.2014 19:36
Тук се въртят някакви игри!Ще си проличи и ще се разкрие всичко рано или късно!Но мисля че сивите играят някаква игра дали за добро или лошо не се знае!
1
1
****
****
01.10.2014 22:59
Може би говорят за съзнание на неорганично вещество, полтъргайст, или някоя болест. Иначе казано това е въздействието, властта. Барако Бама е доста толерантен, за да може да балансира на всички нападки, какво пък остава при огромната фармация да говори, че имало скрити извънземни. Ако те осъществяват контакт, то той е просто ментален и съзнателен. Което е доказателство за непознатост, но защо да ни го представят като разни същества, а не като неорганични химични елементи?

В бгр също е пълно с разни могове, които са в синхрон с телата и мислите на хора, повярвали се за Някакви, но доказано от скалпелите - никакви. Има едни проблемчета - по електрическите предмети си играят - контролират ги и ги правят на луди.
0
1
Елена
Елена
01.10.2014 15:06
това извънземно при американците се нарича Айнщайн.
0
6
иле-ели
иле-ели
02.10.2014 23:50
не разсъждавам /тук още не съм започнала/ просто отбелязвам факти .. освен Айнщайн още много други големи умове са били взети от САЩ.. и погледни годините на прогреса им хахахха
то не е за лунатици това
0
0
аз-ти
аз-ти
02.10.2014 20:51
Не разсъждавайте защото си правят изводи за хората от вас.
0
0