Демон тероризира свещеник със смс-и

Смс

Духовникът Мариан Райчел от полския град Ярослав заяви пред цял свят, че е тероризиран по телефона от демон. Непокорният дух започнал да изпраща гневни есемеси на свещеника, след като той се опитал да освободи девойка от присъствието на злите сили.

Отец Райчел приема съобщенията от духа като сигурен знак, че ритуалът по екзорсизъм е претърпял неуспех и момичето още е в плен на демона. Според духовника обредът по освобождаването от духа, не само че не свършил работа, но ядосал духовете още повече и сега те му отмъщават като използват за проводник тялото на девойката и му изпращат заплашителни текстови съобщения.

Демон

Тя ще остане в ада, защото е моя. Всеки, молещ се за спасението на душата ѝ, ще умре, пише в едно от зловещите съобщения, отправени до свещеника.

Заплахите обаче не притеснили ни най-малко божия служител, който през живота си се е сблъсквал с не един или два подобни случая. Ето защо, без да се поколебае и за миг, той отговорил, че ще продължи да се моли за момичето.

В отговор на това последвал и друг есемес, гласящ: Млъквай, отче. Не можеш да спасиш себе си. Идиот. Ти си жалък стар проповедник.

Тези съобщения са дело на зъл демон, обладал тялото на девойката. За да се справим с проблема, ще е нужна и допълнителна помощ, каза отец Райчел пред полските медии.

Според свещеника притежателите на мобилни апарати изобщо не се замислят за какво се използват те в борбата между доброто и злото, но последната случка с обладаната от духове тийнейджърка е напълно показателна.

Свещеник

Неотдавна католическата епархия в италианския град Милано основа гореща линия за екзорсизъм и дори увеличи значително броя на свещениците, които имат познания в тази област.

Един от екзорсистите във Ватикана Габриеле Аморт разказва, че през последните 25 години се е срещнал с повече от 70 000 човека, които са били похитени от духове.

По думите му дяволът работи дори във Ватикана и случаите със сексуално малтретиране в Римокатолическата църква са безспорно доказателство за това.

Рейтинг

5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Илия
Илия
09.06.2015 15:35
Много пъти ми са се случвали свърхестествени сили.Затова мога да кажа,че е вярно
2
0
kasim
kasim
05.11.2014 15:59
не ми харесеа
3
0
jasemi
jasemi
27.08.2014 14:20
Кой ги измисля тези щуротии??
5
0
симона
симона
15.09.2014 12:41
аз съм съгласна със всички вас
4
0
Анабел
Анабел
19.08.2014 19:58
Мислиш ли че наистина е демон???
4
6
Емилиос
Емилиос
29.08.2014 02:19
Може да е измислица статията, но да! Ако някой не е запознат с окултното, ще каже че са глупости. Аз определено мога да кажа, че е демон.
8
0