sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Стълбите обикновено символизират посоката, в която се движи нашият живот. Изкачването им показва, че подобряваме своя социален или жизнен статус. Появата им в съня обаче може да е малко объркваща. Затова вижте как се тълкуват различните сънища със стъпала:

Ако сънувате, че препускате по стълби, това може да е знак, че се сте много първосигнални и се впускате в необмислени действия. По този начин пък изпускате важни подробности и възможности. Не е зле след такъв сън, да забавите оборотите и да започнете да осмисляте по-добре нещата.

Ако ви се присъни как плавно и спокойно се изкачвате по стълбище, това е сигурен признак, че сте на прав път в своя реален живот. Подхождате осъзнато към всяка ситуация и винаги успявате да намерите правилното решение. Имате мъдра преценка и можете напълно да се доверите на своята интуиция.

Ако се видите насън да стоите като вкаменени на стълбище, това е знак, че в реалния си живот се намирате на кръстопът. Вероятно заради силен страх не смеете да поемете нови отговорности и тъпчете не едно място. В този случай е редно да бъдете по-смели и да действате според желанията си.

Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Сън, в който слизате по стълби, обикновено разкрива ваши страхове и негативни емоционални преживявания от различни сфери на живота ви. Сънят подсказва, че сте неуверени в себе си и смятате представянето си за разочароващо.

Ако в съня си видите как стъпалата пред вас се разпадат, очаквайте някой приятел или роднина да ви разочарова силно.

Паднете ли по стълби в съня си, пазете се от инциденти. Не предприемайте никакви рисковани действия и се грижете повече за здравето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати