Купувате насън кола - чакат ви финансови постъпления

Кола

Сънувате ли кола, това символизира вашите възможности за по-бързо осъществяване на собствените ви планове. Ако насън се видите зад волана на красива кола на чист широк път, това е признак, че контролирате ситуациите в критичен момент.

Освен това от този сън е ясно, че сте пълни със самоувереност и сили. Особено добре е ако се виждате насън, че излизате от каквато и да е кола. Това предвещава успешен изход за заплануваните дела.

Ако се движите с чужда кола в съня си, това е знак, че ще участвате в делата на някой друг. Ако усещате удоволствие от пътуването, сънят сочи към благоприятни за вас обстоятелства.

Счупена, одраскана или много стара кола предвещава трудности и неуспехи. Може би само си въобразявате, че контролирате ситуацията, в която се намирате в момента, а всъщност нещата не стоят точно така?

Ако насън ви откраднат колата, това издава вашия страх от бъдещето. Най-вероятно дълбоко в душата си се опасявате, че ще се сблъскате с трудности в заплануваните от вас дела, които ви се струват доста лесни.

Коли

Сън, в който вие сте пътник в автомобила, а не шофьор, предвещава активност и успех във всяко едно отношение. Но ако самите вие се намирате зад волана, можете да претърпите неуспех.

Ако просто сте видяли насън някакви коли, гответе се за приятни пътешествия, които ще ви изненадат неочаквано, както и за приятни промени в собствената си съдба, които не сте предвиждали.

Купувате ли насън кола, това е много добър знак. Това означава, че ще успеете да си възвърнете доброто положение и ще спечелите финансова изгода. Ако продавате насън колата си, не е добре, защото ви очакват неприятни промени.

Ето и тълкуването на съновника ако сънуваш кола.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати