sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво предстои, ако сънувате пари?

Какво предстои, ако сънувате пари?

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60837
Какво предстои, ако сънувате пари?

Със сънищата за пари подсъзнанието ви се опитва да ви насочи към източници за сила, енергия, самоувереност и късмет, които не забелязвате в действителността, а те са около вас.

Доктор Кели Уоудън, специалист по анализиране на сънищата, казва, че парите са петият най-срещан елемент в това, което хората сънуват.

Ако сънувате пари, означава, че в будния си живот изпитвате несигурност относно някаква ситуация. Може да става въпрос за любовта, професията, финансите или важно житейско решение, за което се колебаете между различните варианти.

Посланието, което сънят ви изпраща, е, че имате възможности да получите точно това, което искате и да реализирате ситуацията изцяло във ваша полза. Нужно е само да обърнете внимание на обстановка и хората в съня, както и какви чувства събуждат у вас парите, докато ги сънувате.

Ако в съня си намирате пари на улицата или докато случайно ровите в някоя стара дреха, е възможно в действителността да се радвате на облаги, които не са съвсем ваша услуга. Въпреки че и други са се трудили упорито, единствено вие ще получите допълнително бонуси.

Какво предстои, ако сънувате пари?

Сънищата, в които губите пари, са ясен сигнал, че финансовото ви състояние е нестабилно и подсъзнанието ви сигнализира да бъдете по-пестеливи и да ограничите разходите.

Възможно е също човек, на когото сте държали, да е наранил достойнството ви.

Сънувате ли, че давате пари назаем или давате на просяци, вие се чувствате напълно задоволени в реалността и е време да обърнете внимание на нуждите на другите.

Съобразете също обстоятелствата, при които се развиват сънищата с пари, за да можете по-ясно да разтълкувате средата, свързана с вашия късмет и успех.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати