sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънищата за траур предвещават радости!

Сънищата за траур предвещават радости!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k344
траур

Сънищата, в които сме в траур, обикновено предизвикват у нас тъга, болка и други тягостни усещани, и разбира се, това е напълно разбираемо. Мнозина ги приемат като предвестници на неприятности и очакват всеки момент да ги сполети някаква беда. Според специалистите в сънотълкуването обаче невинаги подобни съновидения ни подсказват за приближаващи драматични обрати в нашият живот. Вижте няколко обнадеждаващи тълкувания на сънищата за траур, които със сигурност ще ви изненадат.

Смята се, че ако насън се видиш в траур, това означава, че ти предстоят по-благоприятни дни. Ако се видите облечени в черни дрехи, значи скоро ще се сдобиете с голямо богатство или ще получите повишение в службата.

Видите ли се да роните сълзи за някой покойник, отново не берете грижи. Този сън показва, че скоро ще постигнете успехи в любовта, кариерата и всички възможни области, в които се изявявате.

Ако в съня си сте облечени в черни дрехи, отново не бива да се смущавате. Това подсказва, че скоро ще срещнете истински приятел. Ако пък все още търсите спътник в живота си, е много вероятно след този сън да го намерите.

При това съновидението предвещава, че ще случите на добра, работлива и обичлива половинка, която много ще уважавате и цените. Със същото значение се разглежда и появилата се в просъница жалейка.

сънища

Според някои тълкувания спазването на траур в съня обещава, не само че ни очакват радостни моменти в бъдеще, но и че ще се радваме на дълъг и спокоен живот.

Ако пък сънувате, че някой друг е в траур, не се плашете за живота му. Смята се, че такъв сън предсказва, че скоро ще научите за нечия сватба и дори вероятно ще получите покана за предстоящото бракуване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати