Значението на сънищата, които сънуваме най-често

Сънища

Анализи на американския психолог Иън Уолъс са установили точното значение на 9-те най-често срещани сънища. Изследването му е обхванало 150 000 сънища.

В продължение на 30 години Уолъс е разглеждал сънищата на своите клиенти и е успял да открие, че 9 от тях за най-често срещани. Психологът е успял да определи и тяхното значение.

Откривате неизползваема стая

Стаите в къщата са символ на различни черти в характера ви. Когато откриете помещение, за чието съществуване до момента не сте знаели и което е неизползвано, това означава, че в себе си криете талант, неизявяван до момента.

Катастрофирате

Когато сънувате, че сте неспособни да управлявате автомобила си, това означава, че не успявате да контролирате събитията в живота си. Сънищата за шофиране представят способностите ни да се справяме с управлението на собствения ни живот.

Учене

Летите

Когато сънувате, че летите, това показва, че сте успели да се освободите от всички пречки или от голям товар в живота си.

Явявате се неподготвени на изпит

Изпитите в съня показват решителността ни в ситуации на силен стрес. Когато се явяваме неподготвени на изпит на сън, пред нас се разкриват способностите ни да се справяме в критична ситуация.

Голи сте

Сънища за голота имат най-често свенливите и емоционално уязвимите хора. Сън, в който са голи, показва, че трябва да бъдат уверени в своите възможности.

Зъби

Ходи ви се до тоалетна, а не можете да намерите такава

Значението на този сън е повече от ясно – в реалността имате нужди, които не са удовлетворени.

Падат ви зъбите

Зъбите в съня са символ на самочувствието. Когато сънувате, че нямате зъби, означава, че самооценката ви е доста ниска или нещо в ежедневието ви провокира да се подценявате.

Някой ви гони

Сънищата, в които някой ви гони, показват, че в реалността имате трудности, с които не знаете как да се справите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати