Сънища в понеделник срещу вторник
Dreams on the Night of Monday Going into Tuesday
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в понеделник срещу вторник

Сънища в понеделник срещу вторник

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища в понеделник срещу вторник

Всеки ден от седмицата има пряка връзка с определена планета. Това влияе върху сънищата, които човек вижда в нощта срещу определен ден.

Вторник е под влиянието на червената планета с войнствен нрав – Марс. Сънищата, които сънуваме в понеделник срещу вторник, често предвещават бъдещи конфликти.

Агресивната атмосфера на сънищата срещу вторник свидетелства за готовността ви към решителни действия, което отлагате от доста време по една или друга причина.

Сънищата срещу вторник може да са сериозен сигнал за драстични промени в живота ви. Това важи в случаите, когато сънят е бил много ярък, наситен с емоции, които са ви изпълвали.

Ако в нощта срещу вторник сънувате, че ставате победител в различни видове конфликти, караници или дори военни битки, това е верен знак за това, че скоро ще застанете на лидерска позиция.

Когато в съня ви срещу вторник вие виждате себе си като победител, това е добър знак, който символизира победа във всички сфери на вашия живот.

Сънуване

Внимателно наблюдавайте какво се случва в следващите дни след този сън. Така няма да изпуснете предоставения ви шанс и ще успеете да се възползвате от късмета си.

Сънищата, които виждаме в понеделник срещу вторник, се свързват със стремежите и желанията на човека. Срещу вторник виждаме сънища, които имат за цел да ни помогнат да се подготвим за различни житейски трудности и да ни подскажат, как да ги избегнем.

Сън, който сте сънували срещу вторник, би трябвало да се сбъдне в продължение на близките 10 дни. Ако това не стане, не е необходимо да чакате повече.

Сънищата срещу вторник, които не ви подготвят за конфликтни ситуации, са по-малко – те ви подтикват към самоусъвършенстване.

Ако сте започнали някакво начинание, то имайте предвид, че сънят срещу вторник ще предскаже дали то ще бъде успешно. Когато в съня ви срещу вторник присъстват остри предмети, това е допълнително доказателство, че нещата вървят по вашите планове.

Трябва да обуздаете ентусиазма си, само ако в съня ви срещу вторник сте претърпели загуба. Тогава трябва да изчакате с осъществяването на плановете си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest