sanovnik.bg»Статии»Сънища»Символика на цветовете в сънищата

Символика на цветовете в сънищата

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънуване

Различните цветове в съня ви имат различно значение. Като цяло белият, жълтият, тюркоазеният цвят, както и светлозеленият, са символ на позитивни сили.

Мрачните цветове са знак за предстоящ лош период в живота. Колкото са по-ярки цветовете в съня ви, толкова по-успешни ще са всичките ви начинания.

Жълтият цвят преобладава в някой ваш сън – това е знак, че ви мамят ваши близки хора. Зеленият цвят в съня ви издава желанието ви за спокойствие.

Сънища

Белият цвят символизира невинността и чистите отношения с ваши близки приятели. Но ако в бялото има много черни петна, това е знак, че не трябва да имате голямо доверие в новите си приятели.

Искрящото бяло е символ на незрелите ви решения, затова трябва да мислите дълго, преди да решите нещо важно.

Ако в съня ви преобладава черният цвят, това е знак за тъжен период, който ви предстои, както и за близка раздяла със скъп за вас човек.

Цветове в Сънищата

Когато в съня ви преобладава оранжевият цвят, това означава, че вие ставате все по-чувствителни към настроенията на околните. Това дори може да е знак, че ще бъдете надарени с дарбата да предвиждате бъдещето.

Червеният цвят символизира в съня ви агресията и чувствеността. Това е знак, че имате нужда от нова, по-чувствена връзка, а тази в момента се е превърнала в рутина за вас, но не смеете да сложите край на отношенията, за да не нараните човека до вас.

Червеният цвят символизира и желанието ви да постигнете повече, отколкото сте успели досега.

Светлосиният цвят в съня ви издава, че сте в период, в който предпочитате да бъдете ръководени от партньора си, отколкото вие да ръководите отношенията ви. Този цвят също така символизира вярната любов.

Кафявият цвят в съня ви издава, че сте в дълбока депресия, дори самите вие да не осъзнавате това.

Тъмносиният цвят в съня ви е знак за това, че имате нужда да се заредите с повече духовна енергия. За вас интелектът е на първо място, емоциите идват след това.

Морското синьо в съня ви означава, че интуитивно ще разберете, кога ваши близки хора се опитват да печелят на ваш гръб, и това ще стане много скоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
maria
maria
01.09.2015 00:08
Тука няма верни неща май май! Бялото е на беля, червеното е на истина!
1
0
Asmodeus
Asmodeus
26.08.2014 14:53
А лилавият цвят насън?????????????/
0
3