sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво означава, ако често сънувате баба си?

Какво означава, ако често сънувате баба си?

Сън за баба

Ако често сънувате баба си, това може да е знак, че в живота ви ще настъпят много сериозни промени. Това означава, че имате нужда от съвет или от помощ, за да излезете от дадена ситуация и да промените нещата във ваша полза.

Ако в съня ви, който се повтаря, баба ви винаги ви дава един и същи съвет, направете това, което ви съветва старата жена и ще видите, че няма да сбъркате.

Сънят, в който се появява баба ви, е знак, че в най-скоро време ще се сблъскате с нещо неприятно и трябва да сте подготвени за този момент.

Сънища

Баба ви идва в съня ви като мъдра съветница, която иска да ви подскаже най-правилното решение, което трябва да вземете, за да се справите с трудностите.

Ако видите баба ви насън, това означава, че трябва да се вслушате не само в нейния съвет, който тя ще ви даде в съня ви, но и в собствените си усещания, преди да вземете важно решение. А ще ви се наложи да го вземете много скоро.

Колкото и трудна да ви изглежда ситуацията, в която ще попаднете, ще излезете от положението без щети за самите вас – това означава появата на баба ви в съня ви.

Сън

Ако често сънувате баба си, която е починала много отдавна, това може да предвещава неприятности, свързани с хора от семейството ви, които са от страна на рода на баба ви. Често това означава и че някой от семейството ви има нужда от вас, а вие дори не подозирате за това.

Когато често сънувате баба си, това предвещава щастие в семейството. Ако не сте намерили все още половинката си, появата на баба ви в съня ви, и то често, е предвещаване на скорошно задомяване.

Това, че често сънувате баба си, е знак, че в момента изпитвате неувереност в собствените си сили. Баба ви се появява в сънищата ви, за да ви помогне да повярвате отново в себе си и да можете да се справите лесно с предизвикателствата, които ще срещнете по пътя си.

В такива случаи трябва да повярвате в това, че можете да постигнете много, след като имате моралната подкрепа на баба си, която се появява във вашия сън като закрилница и съветница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.01.2019 16:37
Моята баба е жива и здрава и аз много се радвам за това !!!
0
0
Cvetelina
Cvetelina
18.06.2014 17:42
Аз сънувах как съм в моята си къща и баба ми си имаше ново внуче и то едно дете което мн ме дразни с нейните ни лястовички кученца бебета пчели оси и така на татък! Баба ми показа някаква кутия и ми каза познай какво има вътре !! И изведнъж Даяна (дразнещото момиче) надникна от тоалетната и пита : Това нещо за мен ли е? И баба каза ,,Не'' и аз казах : Офф бабо Даяна е много дразнееща! Баба ми е малко нахална защото тя все пак е на 53 :( И като казах че Даяна е дразнеща тя веднага се обърна и си тръгна!! И аз се прибрах вътре и започнах да плача защото баба нищо не ми даде!! И мама като се върна и сънят свърши! И така и не разбрах какво имаше в кутията :(
1
1