sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на еротични сънища

Тълкуване на еротични сънища

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k475
Еротични сънища

При жените еротичните сънища се случват три пъти по-малко, отколкото при мъжете. Но колкото и да не си признаваме, всяка една от нас е имала подобни сънища. И всеки е любопитен какво точно иска да ни намекне нашето мръсно подсъзнание.

Ако сънуваш:

Еротика

Секс с непознат – Секса с непознат насън позволява на подсъзнанието да си го представи точно, какъвто го искате самата вие. В реалният свят обаче това говори за монотонност, до която сте достигнали с партньора си, или спешната нужда от намирането на такъв. Разчупете обстановката.

Тройка – Ако делите постелята си с двама любовника насън, то обясненията са две. Или половинката ви не ви обръща достатъчно внимание или не разполагате с достатъчно свобода, което да води до по-палави сънища.

Секс насън

А може би подсъзнателно това е ваша мечта, за която обаче представата на обществото отдавна е сложила надпис: „Забранено”.

Изнасилване – Сънуването на подобен род сънища подчертава наличието на даден човек в обкръжението ви, който видно или не потъпква личните ви граници. Замислете се кой може да е той, като можете да сте и самата вие.

Тези сънища са сигнали, че не трябва да позволявате да ви мачкат, а също и че не трябва да съдите себе си твърде сурово.

Садо-мазо

Секс на публично място – Обикновено хора, обичащи самотата и вглъбеността, сънуват подобен род сънища. Това е като компенсация за този начин на живот. От него следва заключението, че колкото и да ви е добре сами, все пак бихте искали да бъдете по-отворена и доверчива.

Секс с жена – Не се плашете, вие не сте лесбийка. Тук отново става въпрос за пренебрегване на обществените норми, за влечението към непознатото. Тези сънища показват нуждата ви от нежност, а също и прекалената самокритичност. Други пък обясняват, че вероятно сте били мъж в миналия си живот и в сънищата си отново се пренасяте там.

Садо-мазо секс – Честито – в живота си държите всичко под контрол. Основен мотив на желанието да доминирате, обаче, е нуждата да се освободите от този контрол. Ако не сте готови за решаване на проблема толкова радикално, опитайте се да погледнете на живота по-философски.

Ако в съня ви вие сте обекта на „мъченията”, то най-вероятно сте успешни в кариерата си, но мечтаете да се отървете поне за малко от тежестта, която лежи не плещите ви. Дайте си заслужена почивка и превърнете сънищата си в реалност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest