sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво означава Драконът в съня

Какво означава Драконът в съня

Дракон насън

Ако сънувате дракон, това означава, че сте подвластни на емоциите си и често си позволявате неприятни изказвания по адрес на ваши познати. Опитайте се да се контролирате, така ще можете да избегнете конфликтни ситуации.

Ако сънувате дракон, който е напълно освирепял, напада хора или сгради и ги разрушава, това е символ на голямо и неочаквано богатство, този сън означава, че ви очаква непредвидената подкрепа на много високопоставен човек.

Ако драконът напада самите вас, това е знак, че скоро в живота ви ще се появи човек, с когото трябва да сте нащрек, тъй като не ви мисли доброто.

Ако драконът е с повече от една глава, това е знак, че ваш неприятел ви е замислил нещо много лошо. Появата на дракон в съня ви е предвещание за неочаквани и значими събития, които ще ви се случат в най-скоро време, ако имате достатъчно кураж, за да ги посрещнете. В такъв случай ситуацията ще е във ваша полза.

Златен дракон

Ако сънувате златист дракон, който лети в небето, това е знак, че във вашата съдба ви ще настъпят промени, които ще ви осигурят приятен и щастлив живот.

Ако видите, че към вас лети огромен дракон в съня ви, не се опитвайте да избягате, защото по този начин ще избягате и от своя късмет в реалния живот.

А ако в съня си видите, как яздите дракон и летите нависоко в небето върху гърба му, това е сигурен знак, че ви очакват невероятно добри новини във финансово и любовно отношение.

Разярен дракон ако сънувате, това е предупреждение за печалните последици от вашите необмислени постъпки. Ако сънувате дракон в нощта срещу четвъртък, това предвещава опасност. Но ако ви се присъни дракон в нощта срещу неделя, това предвещава богатства и слава.

Дракон, от чиято уста излизат пламъци, ви напомня, че враговете ви не спят, а измислят нови планове, за да ви попречат да осъществите целите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
andrea
andrea
13.04.2014 22:13
Сънувах зелен дракон, който беше заел цялата моя вътрешност, изпълваше ме сякаш бях аз, но го виждах цял целеничък, този сън сънувах преди много години, но още го помня, беше страшен, но излъчваше благородство....как да го тълкувам?
3
0