Зъбите Ви падат насън или са криви? Какво означава това?

Зъбите Ви падат насън или са криви? Какво означава това?

Сънищата в които Ви падат зъбите са може би най-разпространените сънища въобще. Най-честите сценарии на подобни сънища са, че зъбите просто се ронят в ръцете Ви или че падат един по един просто с леко подръпване. Подобни сънища са не просто плашещи и шокиращи но често оставят сънуващия с трайно усещане за съня.

Едната теория за тези сънища, е че зъбите представляват Вашето безпокойство относно представянето Ви и как другите Ви възприемат. За съжаление живеем в свят в който да изглеждаш добре се оценява високо и зъбите Ви играят изключително важна роля за убедителността на подобна картина. Зъбите са важна част от флиртуването - хубава и заслепителна усмивка може да направи много. Тези сънища може да са следствие от страха Ви от сексуална импотентност или последствията от остаряването. Зъбите са важна част от нашата атрактивност и представянето ни пред другите. Всеки се притеснява как изглежда в очите на другите. Да изпитваш подобни притеснения е нещо съвсем нормално.

Друго представяне на подобни сънища може да се корени в страха да изпаднете в затруднение или да Ви направят за смях в някаква определена ситуация. Тези сънища са представяне на страховете Ви от провал.

Зъбите се използват за хапане, разкъсване, дъвкане. В тези наблюдения зъбите представляват сила. Падането на зъбите в съня може да е породено от усещане за безсилие. Имате ли усещането, че губите силите си в някоя ситуация? Вероятно имате трудности в изразяването си или да докажете Вашата гледна точка. Усещате се разстроени когато гласът Ви не се чува. Може би усещате чувство на малоценност и недостатъчна самоувереност в някой ситуации или връзки в живота Ви. Този сън е индикация, че имате нужда да отстоявате себе си и да вярвате в стойността на собственото си мнение.

Някой от последните разследвания показват, че жени в менопауза често имат сънища свързани със зъбите. Това може да е свързано с остаряването и/или усещането, че не са атрактивни и женствени.

Традиционно се смята, че сънищата в които нямате зъби означават недохранване което всъщност може би важи за някой от сънуващите.

Библейска интерпретация на лоши или падащи зъби са индикация, че Вие поставяте Вашата вяра, доверие и убеждения в човешките неща отколкото в думата господна. Библията казва, че Бог говори в сънищата и виденията за да отнеме гордостта от нас, да ни държи далеч от ямата, да отвори нашите духовни уши, да ни поучи и поправи.

В гръцката култура когато сънувате, че зъбите Ви падат или липсват означава, че членове на Вашето семейство или Ваши близки са много болни или на смъртно легло.

Според китайците, падането на зъбите означава, че говорите лъжи.

Също се е твърдяло, че падането на зъбите символизира пари. Това е базирано на старата история за феята на зъбките. Ако Ви падне зъбче и го поставите под възглавницата си то ще Ви донесе пари.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.11.2018 17:08
ДА си ебете майката, само плашите хората лайнари , да си ебете путката майчина !
3
1
дани
дани
21.05.2013 19:12
Падането на зъб за мен означава смърт-сънувам заден зъб 5/6/ но ми се намира отпред и ми пада половината от него но не чуствам болка ,само след няколко дни ,почина чичо ми които е близнак с баща ми,
2
4
Емилия
Емилия
28.04.2013 22:34
Падането на зъб в съня означавало смърт... пълни глупости!!! Веднъж сънувах подобен сън, наистина беше малко подтискащ, но в действителност имах проблем с десния резец и няколко дни преди съня, все се канех да отида на зъболекар, но отлагах. Не всичко е пророчество и вещае нещастие.:)
11
2
1
1
20.03.2013 19:22
паднал зъб означава смърт на познат, ако в съня те боли когато пада или се чупи - ще разбереш за смъртта на много близък може и от семейството, ако няма болка за смъртта на познат, но няма да те заболи от новината, ако зъба е развален означава болест.
1
5
Liubomira
Liubomira
20.03.2013 19:20
Не е вярно...падането на зъби в съня означава само и единствено смърт...на близък човек,познат,роднина...Твърдя го от опит!
2
11