sanovnik.bg»Статии»Сънища»Белите пеперуди в съня предвещават болести

Белите пеперуди в съня предвещават болести

Белите пеперуди в съня предвещават болести

Ако сънувате бели пеперуди и след като се събудите, усещате ясно вкуса на горчиви бонбони в устата си, в скоро време ви предстои да се разболеете.

Ако насън ядете недостатъчно узрял портокал или лимон и в устата си усещате киселия му вкус, това също предвещава болест и неприятности в семейството.

Счупената ваза и чаша, особено ако са от стъкло, предвещават раздяла с любим човек, която ще е окончателна. Дори да направите опит да върнете нещата, той ще е безуспешен.

Ако чуете насън удари от барабан, гответе се за сериозни неприятности. Видите ли мразен от вас човек в съня си да губи зъбите си, това предвещава победата ви над него.

Белите пеперуди в съня предвещават болести

Ако насън косата ви пада, това е знак за предстоящ сериозен проблем. Ако минавате през кал и локви насън, това предвещава заболяване, което обаче бързо ще премине.

Ако вървите в тъмнина и се оказва, че сте попаднали в лабиринт, от който не намирате изход, ще се сблъскате с абсолютно нерешими проблеми. Същото се получава и ако сънувате, че сте сред змии.

Мухи и хлебарки, видяни насън, предвещават нещастия. Лампа, която внезапно изгасва, също предвещава нещастие. Лунно затъмнение в съня ви предвещава скарване с приятел.

Изсъхнал розов храст и счупени инструменти са знак за предстояща болест. Ако ходите по лед, но не падате, това означава, че ще избегнете голямо нещастие.

Ако насън чуете кукувица, ще живеете дълго. Ако видите в съня си бледо болно момиче, това предвещава проблеми за ваши близки. Ако видите някого с окървавени ръце, това означава, че ви предстоят неприятности, свързани с работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати