Антилопа в съня ви вещае край на любовта

Антилопа в съня ви вещае край на любовта

Какво представляват сънищата ни – случайни видения, родени от мозъка или това са образи, които имат своето логическо обяснение? Все ощ еняма точен отговор на този въпрос.

От сътворението си човечеството се опитва да рабере смисъла на виденията, които хората получават насън. Защо някои сънища се оказват пророчески, а в други срещаме хора от миналото си?

Незиброимо е количеството съновници, издадени през вековете.

Голямо значение се отдава на животните, които ни посещават в съня ни. Преди да разберете обаче какво означава животното, което се е появило в съня ви, трябва да откриете какво означава то за вас в истинския живот.

Например ако изпитвате невероятен страх от коне, то може да видите насън, че яздите кон и падате от седлото. Сънищата могат да бъдат просто реализация на страховете ни.

Антилопа в съня ви вещае край на любовта

Но ако обичате коне, то може да говорите с тях насън или да ги яздите до насита. Животните като коне, волове, крави, овце и други, които се отглеждат във ферми, символизират процъфтяване.

Убийството на животно насън има двойно значение. Може да означава, че трябва пред самите вас да докажете, че имате достатъчно сили, за да се справяте сами с проблемите си. Но ако убиването насън не е с цел да се нахраните, а просто така, това означава, че имате нужда да излеете някъде гнева си.

Много от животните са символи. Кучето е най-старият приятел на човека, а котката винаги се интересува от себе си. Лисицата се смята за симол на хитрост, а совата – на мъдрост. Възможно е когато видите такива символични животни насън просто да искате да имате техните качества.

Ако насън наблюдавате тичаща антилопа, това означава, че ще вдигнете високо летвата на амбициите си. За младите жени антилопата може да означава край на една страстна любов.

Мравките са предвестници на дребни неприятности, които ви очакват в близко бъдеще, а маймуните – предстоящо унижение, на което ще ви подложат най-близките ви хора.

Злобното куче в съня ви символизира приближаване на врагове и предстоящи неприятности, а доброто куче – силата на приятелството и предстоящи добри събития.

Ако насън сте стопанин на добро куче, ви очаква богатство. А ако ви ухапе куче насън, това означава, че скоро ще се съберете с избухлив бизнеспартньор.

Ако насън чуете лай на куче, това не е на добро – очакват ви неприятности, които ще ви докарат до депресия. Котките носят късмет. Но ако насън котката ви търси, това означава, че вашите врагове ще направят невъзможното, за да постигнат целите си.

Ако котката ви одере или ухапе насън, то враговете ви най-вероятно ще успеят да ви нанесат решаващ удар. Големите бели котки означават неприятности в личен план.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати