sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво значи, ако сънуваш паяк?

Какво значи, ако сънуваш паяк?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9313
какво значи, ако сънуваш паяк

Обикновено асоциираме паяците с ужасяващи създания, излизащи от мрачните ъгли на стаята. Паяците в съня ни пък са чувства или състояния, скрити в дълбините на нашето подсъзнание. Как да тълкуваме сънищата за паяци от гледна точка на психологията?

Ако сънуваме, че сме в мрежа на паяк

Това е сигнал от спящия ни мозък, че се намираме в безизходица. Страх ни е да предприемем нова стъпка в живота си, но в същото време не сме доволни от положението, в което се намираме. Сякаш сме хванати в мрежа, в трудна ситуация.

Въобразяваме си, че няма измъкване от тази каша! Сънищата за мрежа на паяк могат да показват и че си давате крайни срокове, без да сте в състояние да ги спазвате. Сами се вкарвате в сложни ситуации и се претоварвате. Нужно ли ви е наистина всичко това?

Голям паяк в съня

Ако в съня си видите много голям и страшен паяк, това показва, че сте натрупали прекалено много притеснения. Животът ви се изплъзва. Вече не носите отговорност за своите действия. Има насъбрано много напрежение и сте ужасно претоварени. Същото е значението и на сън с много паяци на едно място.

сънища за паяци

Сънувате ухапване от паяк

Обикновено хората сънуват ухапване от змия или от куче. Но не са рядко и случаите на сънища за ухапване от паяк. Такъв сън е символ, че в живота ви има човек, който ви причинява болка с присъствието си.

Може това да не се случва по негова вина. Може просто вие да се чувствате непълноценно около него, ако смятате, че той ви превъзхожда. Факт е обаче, че усещате дискомфорт, когато той е до вас.

Сън за пълзящи паяци

Ако сънувате, че по тялото ви пъплят паяци, това показва, че се чувствате притиснати от някакви обстоятелства. Те ви дразнят и депресират, но в същото време не виждате как да ги отстраните. В съня ви това се проявява като дразнещо усещане по кожата.

Нашите сънища ни подсказват реалните ни чувства и желания. Дори и да си мислим, че постъпваме правилно с някои жертви в живота си, подсъзнанието ни може да е на друго мнение. Следете своите сънища, защото с тяхна помощ можете да научите много за себе и да вземете по-правилните решения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати