Плодове и зеленчуци насън - тълкуване на сънищата

Плодове и зеленчуци насън - тълкуване на сънищата

Плодовете и зеленчуците са източник на много витамини и минерали, които са необходими за нормалното функциониране на всичките системи в тялото ни. Значението им насън обаче може да е доста различно.

Като цяло всеки плод и зеленчук може да се свърже с периода на растеж, съзряване, разцвет, изобилие и финансов просперитет. Ако обаче сънувате изгнил и презрял плод, тогава е възможно да имате неуспехи в личен план или дори финансова загуба.

Говорейки за символиката на плодовете и зеленчуците в съня, трябва да отбележим, че това донякъде е свързано с начина, по който ги възприемаме в реалния живот. Така например е от значение дали ги обичате или за вас те са безвкусни и незначителни.

По този начин може дори сами да изтълкувате сънищата си, имайки предвид вашето лично отношение към конкретния плод или зеленчук. Важно е и количеството им, външния вид, вкуса и типа, както и какви чувства и емоции сте изпитали в съня ви, когато сте ги видели или яли. Така интерпретацията ще е максимално точна.

Зеленчуци в сънищата

Значение на зеленчуците в съня

В света на сънищата зеленчуците се смятат за знак, че наяве ще получите някакъв опит, който ще е много полезен за вас и личностното ви развитие.

Ако обаче те са леко развалени, тогава това е знак, че сънуващият е прекалено ленив и малко активен и изпуска възможностите, които му предоставя живота.

Ако в съня ви зеленчуците са измити добре и са чисти, тогава са символ на чистите емоции, които изпитвате към някого, но се притеснявате да ги признаете. Имайте предвид и личните си асоциации, когато сте видели дадените зеленчуци.

Ако например не обичате спанак, но насън го ядете, тогава това не е добър знак. Ако пък обожавате портокали и насън си правите сок от тях, тогава това винаги може да се тълкува като нещо положително, което ви очаква наяве.

Ако готвите зеленчуци на сън, това значи, че ви очакват проблеми, с които ще трябва да се справите в реалността.

Яденето на гнили или развалени зеленчуци се смята за много лош знак и дори предвестник на смъртта на близък човек. Ако видите растящи зеленчуци насън, тогава наяве ви очаква кариерен и личностен ръст.

Плодове в сънищата

Плодове в съня - тълкуване

Те винаги символизират готовността към финансовите успехи, добра сексуалност и дори могат да ви насочват към духовно израстване, който ви предстои.

Видът и състоянието им са важни, тъй като от това до голяма степен зависи тълкуването на съня.

Зрелите и вкусни плодове в съня символизират, че наяве ще се запознаете с много интересен и красив мъж или пък с много сексуална жена, както и че ще имате богат сексуален опит с новия си партньор.

Подобни сънища обещават и че ви очаква светло бъдеще. Ако не са зрели, тогава са символ на прибързаните изводи и решения, които ще вземете в близко бъдеще.

Ако на сън берете зрели плодове, тогава в реалния живот ще ви се наложи да преминете през много трудности, за да постигнете целта си. В случай че са гнили или горчиви, тогава са знак че ще направите фатална грешка и ще пропуснете отлична възможност за кариерно развитие.

Ако насън видите някакъв конкретен плод, тогава може да го интерпретирате като някакво постижение или успех. Важно е в този случай да имате предвид неговата форма, текстура, цвят, свежест.

Също така в съня ни нашето подсъзнание може да избере конкретен плод, поради асоциацията му на подсъзнателно ниво със секуларността. В древността например те са били символ на женската способност за зачеване.

Винаги имайте предвид своите сънища, но все пак не приемайте всичко за чиста монета. Така например понякога човек може да сънува нещо, само защото си е мислил за него непосредствено преди да заспи.

При тълкуването на сънищата с плодове и зеленчуци, а и не само, винаги имайте предвид и своите лични емоции и усещания, които сте изпитали по време на съня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати