Кои сънища предсказват бременност?

Кои сънища предсказват бременност?

Още в древността хората са се отнасяли към сънищата като към дар от боговете, който е можел да им помогне да вземат трудни решения или да разберат какво предстои в бъдеще.

И ако и вие с нетърпение чакате семейството ви да се увеличи, тогава смело можете да се доверите на вашата женска интуиция и на знаците, които могат да ни разкрият сънищата.

Жените, които планират да станат майки скоро, нерядко се вслушват и в знаците на сънищата, които сънуват.

Ако и вие сте щастливо омъжена и с партньора ви много искате да имате деца, тогава няма нищо лошо в това да се вслушате в тях и да разберете дали скоро ще забременеете.

Ето кои са сънищата, предсказващи скорошна бременност.

1. Риба

Един от основните предвестници на възможна бременност се счита съня с жителите на подводния свят и главно с рибите. Освен това е важно да обърнете внимание дали рибата е жива или я готвите. Ако сънувате риби, плуващи в езеро, море или аквариум, то това говори за скорошно ново попълнение в семейството.

2. Кърмене

Друг хубав знак за жена, която планира да стане майка, е сън, в който тя кърми. Ако това ви доставя удоволствие, то това вещае, че ще имате лека и безпроблемна бременност.

3. Зеле

Зеле насън предвещава бременност

Сън, в който жената вижда зеле, доста често може да бъде предвестник на скорошната поява на бебе. И не е важно дали виждате зеле, което расте в градината, или кълцате зелка. И в двата случая сънят символизира скорошно попълнение в семейството.

4. Делфини

Сред сънищата за предстояща бременност е и този, в който видите семейство делфини. Тези бозайници символизират успеха, щастието и благополучието в любовта. Много жени споделят, че преди да разберат щастливата новина, са имали именно сън с делфини.

5. Беритба

Ако млада жена насън види беритбата на зрели плодове и зеленчуци от земята или дърветата, то в реалния живот може да се готви да стане майка скоро. Богатата и плодородна реколта, видяна насън, винаги е символизирала това, че много скоро семейството ще се увеличи с още един член. И ако подобен сън за мъжете е знак за финансов просперитет, то за жените това често е предвестник на предстояща бременност.

6. Гъби

Ако сънувате поляна с гъби, скоро ще забременеете

Ако насън се натъкнете на голяма полянка с гъби, то това е хубав знак за предстояща бременност и щастливо майчинство. Особено добър е сънят, в който видите спори от гъби.

Той може да се тълкува като награда за жената, която дълги години е искала и се е мъчила да забременее, но неуспешно.

7. Нар

Този плод се счита за символ на плодородието. Именно затова, ако мечтаете и планирате да станете майка, то е добър знак да видите насън нар. Според някои сънят вещае за многоплодна бременност.

8. Зърнени храни

Още един положителен знак в съня са зърнените култури, които също още в миналото са били символ на плодовитостта. Колкото повече зрънца сте видели насън, то толкова по-скоро ще забременеете.

9. Яйца

Жените, които виждат насън как пиле или всяко друго младо животно се излюпва от яйце, могат да се подготвят за предстоящата бременност. Ако пък видите цяло гнездо с яйца, които се излюпват, то това е знак че много скоро ще успеете да забременеете.

10. Гнездо с щъркели

Щъркелите насън предвещават бременност

В народните поверия винаги щъркелът е бил символ на майчинството. Ако насън видите щъркел, който седи в гнездото си, то бременността ще настъпи много скоро, а ако е излетял от него - бременността вече може да е настъпила.

11. Чушка

Ако насън видите различни цветни чушки - зелени, червени и жълти, то това е добър символ и може би скоро и вие ще изпитате щастието от майчинството. Много бременни жени споделят, че преди да забременеят, са сънували чушки с различна и странна форма.

12. Малки котенца

Ако видите насън майка с малки котенца, то това означава приближаваща се бременност. За много добър знак се смята, ако малките сучат или пият от бутилчица.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати