Приятелството на тези зодии най-често е фалшиво

1 от 3 Снимки

Овен


Няма Овен, който да не поставя себе си на първо място. Техен приоритет са личните им желания и развитие. Затова когато се появи нещо по-добро, ще ви изоставят на секундата. Овните не търпят хора и проекти, за които смятат, че ги дърпат назад и ако вие попаднете в тази графа, ще ви обърнат гръб нищо че са ви обещавали вярност и лоялност. Изгубите ли интереса им, губите и приятелството им, а това ги превръща в доста ненадеждни хора.

Създаването на здрави и искрени приятелства е трудна задача, за която астрологията може да ви полезна. В галерията ни може да видите трите зодии, които най-често се оказват фалшиви приятели.

Не се изненадвайте, ако някой от тях ви забие нож в гърба. Лоялността не е сред най-силните им качества и ако сте ги смятали за приятели, след време ще откриете, че сте сгрешили.

Ако асцендентът или зодията ви е някои от посочените знаци, ще трябва да се замислите върху взаимоотношенията си с околните, тъй като за тях може да се държите доста коварно.

Проверете дали сте сред знаците, които изглеждат все едно не ги е грижа за околните и са способни да лицемерничат спрямо ситуацията.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати