sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
1 от 3 Снимки

1. Кралската особа


Този тип Лъв обича блясъка и разкоша. Стреми се да привлича внимание с външния си вид, а с поведението си се изявява като аристократична особа. Държат се като принцове и принцеси, крале и кралици, с които не всеки е достоен да общува. Репутацията им стои над всичко и реагират бурно, ако станат жертва на клюки и слухове. Държат много на външния си вид и прекарват часове пред огледалото, но винаги успяват да приковат вниманието на хората около себе си.

В астрологията Лъвовете са описвани като креативни, забавни и щедри хора, които са родени да ви показват веселата страна на живота. В галерията ни обаче може да видите какви са различните типажи на тази зодия.

Лъвовете са покровителствани от Слънцето и по тази причина представителите на зодията или асцендента обичат блясъка и славата. Държат да са популярни, хората да ги разпознават на улицата и непрекъснато да бъдат център на внимание.

Могат да бъдат най-ценните ви приятели, но ако се отнесете с неуважение и неблагодарност към тях, ще ви разкъсат като истински лъв.

Разбира се, не всички Лъвове са напълно еднакви. Нюансите между различните личности съществуват, но повечето се групират в три отделни типа. В галерията ни може да разберете кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати