sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Китайска нумерология: Методиката на 9-те звезди разкрива личността ти

Китайска нумерология: Методиката на 9-те звезди разкрива личността ти

Китайска нумерология
Снимка: takprosto.cc

Китайската астрология е сред най-точните, които съществуват на Земята. Методиката на 9-те звезди разкриват какъв човек си, кои са твоите силни и слаби страни и какво може да направиш, за да си щастлив и здрав.

Древният китайски метод за самопознание съчетава в себе си нумерология и астрология. Определянето на личното число е лесно – просто съпоставяте годината си на раждане със своя т.нар. личен номер на съдбата. Проследете го в галерията – личният номер стои непосредствено отдясно на годината ви на раждане.

Личното число определя спецификата на характера, евентуално възникващите здравословни проблеми, начините за тяхното преодоляване, както и възможностите за развитие на всеки един човек.

Цифрите, които се определят като лични номера, са от 1 до 9. Всяка от тях съответства на определена звезда от разработената емпирично система. Вижте какво говори тя за вас:

1. Чувствителни и емоционални личности, те са винаги общителни. Почти постоянно обаче страдат от повишена тревожност. Често попадат в капана на тъжните мисли и меланхолията. Ако не се справят със страховете си, се затварят в себе си. Това може да ги разболее сериозно, както и да доведе до пагубно пристрастяване към алкохол или наркотици.

2. Изключително отговорни хора, които винаги спестяват. Финансите им са изрядни, а това ги прави практични и търпеливи. Дамите са прекрасни майки, които са готови на всичко за семейството и дома. Имат си обаче слаба страна, и това е склонността към чревоугодничеството. То ги води към скоростно покачване на килограми.

9-те китайски звезди
Снимка: takprosto.cc

3. Тези хора са изключително активни и вдъхновени и винаги взимат нещата в свои ръце. Не оставят нищо на случайността. Така винаги намират изход и от най-заплетени ситуации. Характеризират се с оптимизъм и веселото разположение на духа. В същото време са невъздържани и прекалено импулсивни. Това води до емоционални изблици, след които изпитват парещо чувство за вина и искрено разкаяние.

4. Изключителни интелигентни хора, които обожават да пътуват. Винаги предпочитат да си вършат работата сами. Лесно се палят, но когато ги застигнат големи и сериозни отговорности, се паникьосват. Опитат ли се да работят на няколко фронта, се провалят с гръм и трясък.

5. Хора със силна воля и решителност, те се превръщат в истински лидери. Поемат всички отговорности доброволно и понякога не преценяват докъде ще им стигнат силите. Делата понякога така ги притискат, че се оттеглят в себе си и стават пасивни и необщителни. Намесата на специалист би им помогнала да се съвземат, за да реализират огромния си потенциал.

6. Тези хора са дарени с предимно мъжки качества, като праволинейност и воля за успех във всяко начинание. Пословично трудолюбиви и отговорни, те се превръщат в перфектни мениджъри и супервайзъри. Въпреки това и те не са перфектни – понякога проявяват прекомерна и несдържана агресивност, подплатена със солидно самочувствие. Най-лесното нещо е да прекрачат границата. След това ги застига сериозно чувство за вина.

7. Романтични и безгрижни хора, за тях материалното не е важно. Може и да изглеждат примирени с житейската реалност, но в реалността тя ги притиска и задушава. Това ги принуждава да се справят скоростно с всеки възникнал проблем, макар на цената на много усилия. Имат един недостатък – никога не дават всичко от себе си и накрая са недоволни, че не са получили максимума. Не осъзнават, че за да получат, първо трябва да дадат.

8. Невероятно добри хора с красива и богата душевност, те правят впечатление на затворени и студени персони. Причината е, че се нуждаят от помощ и подкрепа, за да се разкрият. Свръхтрудолюбиви и отдадени на работата си, те са крайни кариеристи, които често забравят, че има и друг живот освен в офиса. Препоръчително е редовно да правят почивки и да не забравят за близките си хора, които така силно се нуждаят от тях.

9. Активни, необичайно страстни и волеви личности, те винаги знаят как да се държат с хората. Намират правилния подход към всеки човек и винаги реагират светкавично независимо от ситуацията. Понякога са толкова активни, че дори на най-близките им им идва в повече. Това води до конфликтни ситуации, в които те са склонни да наранят всеки, изпречил се на пътя си. Често не осъзнават какво са сторили и категорично отказват да се извинят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати