Какво разкрива за теб положението на Луна в Овен

1 от 4 Снимки

1. Първа нужда - състезание


Те обожават конкурентната среда и най-силната им мотивация да се справят успешно и да довършат започнатите дела е когато се сравняват с някого.

Хората с това положение на Луната обичат предизвикателствата и ако искате да направят нещо, кажете им, че не могат. Но забравете, че ще работят докрай, ако изпълнението на задачите отнеме месеци, защото хората с Луна в Овен и Луна в I дом лесно губят интерес и очакват бързи резултати.

Освен слънчев знак, известен като зодия, всеки човек има и лунен знак, който показва къде се е намирала Луната в часа на вашето раждане. Ако знаете кой е лунният ви знак, ще знаете повече за характера си.

Според астрологията зодията определя мисията ни в живота и качествата, които се преписват на зодиакалния знак, се развиват през целия ни живот. Но лунният ни знак показва характеристики, с които сме родени.

Положението на Луната в хороскопа разкрива емоционалния ни свят, инстинктивната ни реакция, семейната среда, в която сме израснали, фигурата на майката и нуждите ни.

Когато Луната е попаднала в Овен в часа на вашето раждане, вашата първа реакция ще е гняв. При неочакван развой на събитията и изненада, хората с Луна в Овен ще съберат ръцете си в юмрук и ще погледнат лошо.

Луна в Овен и Луна в I дом показват първичност в емоциите. Тези хора няма да плачат и да се оплакват, а първо ще помислят как да се защитят, дори ако се налага с тази защита да ударят един шамар.

Не може да очаквате от хората с огнена Луна да помислят, защото при тях действията излизат напред. Освен това при Луна в Овен хората мислят първо за себе си и не си дават сметка, че с реакцията си може да ви обидят или наранят.

При това положение на Луната хората винаги са готови за бой. Когато емоциите са по-силни, на тях им се иска да чупят нещо и да проявят агресия. Но както бързо избухват, толкова бързо им минава.

Лесно се разяряват и ако ги ударите по-слабото място, веднага ще разберете. Те ще се изпъчат и ще ви заплашват, но хубавото е, че едва ли ще изпълнят заплахите си, защото хората с Луна в Овен или Луна в I дом не са злопаметни. Те са кибритлии и няма да помнят цяла вечност тъпите ви думи или постъпки.

Майката на хора, родени с това положение, е била доста буйна личност. Каквато ѝ емоция да е изпитвала, веднага я е изразявала, като не се е притеснявала да крещи и да беснее пред детето си.

Фигурата на майката е била и доста независим човек, сама се е справяла в живота и сама се е борила за успехите. Тя е мъжко момиче, пълно с енергия, което не се спира на едно място.

Детето с Луна в Овен е израснало в семейна среда, където е оставяно да прави каквото си пожелае. Още от най-невинна детска възраст е взимало самостоятелни решения и било вироглаво, така че никой не можел да промени мнението му.

В галерията горе може да видите 4-те основни нужди, които изпитва индивид роден с Луна в Овен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати