Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според популярната астрология и друг, определящ се от китайския хороскоп. Смята се обаче, че кръстосването на двете зодии най-пълно тълкува характера и съдбата.

Крал

Човек със зодия Крал държи другите да го уважават и да му се възхищават. Могат да бъдат доста надменни, когато говорят за личните си постижения и качества, но и щедростта им към хората в нужда също не познава граници. Кралят успява успешно да общува, но и да манипулира всеки. Родените под този знак търсят партньор, който да контролират и подчинят. От своя страна, той е готов да се нагърби с всички семейни отговорности и да решава сам всички проблеми.

Вожд

Енергичен човек, който не обича да стои дълго на едно и също място. Много е темпераментен и бързо може да избухне, когато нещо го подразни. Знае как да мотивира и вдъхновява хората около себе си, което го прави отличен лидер на всяка група. Хората с този знак лесно се поддават на страстите и временните си желания, което предизвиква и най-големите им проблеми. Те търсят половинка, която да ги разбира и да им дава пълна свобода.

Рицар

Истински човек на честта. В живота го движи силното желание да помага на околните, като популярността за жестовете му не го съблазнява. Добронамерен човек и единственото, което изисква, е благодарност за геройствата си. Тези хора обаче лесно се привличат от обещания за лесни и бързи пари, с което трябва да внимават. В любовта търсят умерени партньори, които отлично владеят емоциите си във всяка ситуация.

Аристократ

Новатори, креативни и истински естети са хората, родени под този знак. Те обичат да се забалвляват и често намират поводи да се събират с приятели. Като организатори на събития най-бързо блясва техният талант. Аристократите са истински мързеливци и най-много обичат да се излежават по цял ден. Тези хора търсят половинка, която да им се възхищава за всяко тяхно действие.

Професор

Професорите са най-интелигентните представители на кръстосания хороскоп. Високото им IQ е природна дарба, но именно интелигентността им ги прави по-надменни и студени към околните. На всяка цена се стремят да бъдат образовани и винаги да пазят уравновесеността си. Хората под този знак мразят пошлостта и безотговорността. От друга страна, ценят начетените и хладнокръвни хора. В интимен план имат нужда от не по-малко интелигентен партньор, с когото да водят дълги разговори относно изкуството и живота.

Шут

Хора, които лесно заразяват останалите с положителното си настроение. Шутовете не са роби на никакви предразсъдъци и правила. Стремят се да забавляват себе си и останалите и се изнервят от рутината. Тези хора са изключително състрадателни към чуждото нещастие, но пълната им безотговорност и разпиляването на енергията им ги прави неефективни за помощ при подобни събития. Те имат нужда от партньор, който постоянно да им поднася романтични изненади.

Вектор

Истински авантюристи, които обичат пътешествията и новите неща. Живеете, за да си създавате незабравими спомени и никак не харесвате хората, които постоянно се оплакват от проблемите си. Вашето доверие трудно се печели и дори след години не спирате да бъдете мнителни към близките си. Лесно бихте простили обиди, казани под въздействието на гнева, но никога не бихте преглътнали подла постъпка. В любовта сте капризни и непостоянни, заради което трудно се обвързвате.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 39
3 19
2 29
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sailor cvetan
sailor cvetan
12.07.2016 10:55
Ти си аристократ.
2
3
Безсмъртен
Безсмъртен
10.04.2016 02:24
Как да разбера кое какво е?! Таблица, цифри... Нито едно еднакво няма. Никакво съвпадение. Трябва да съм 0ВЕН - 3АЕК. Ама тук нищо не разбирам. Ирунда наверно...
67
6