Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

На 19 август в в 5:41 часа, на 26 градуса в знака фазата на Новолуние попада в Лъв. Всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.

Хубаво е да запишете желанията си на хартия, защото по този начин им се придава необходимата сила, а и пишейки, човек осъзнава по-ясно какво точно иска.

След това скрийте листа, така че само вие да знаете желанията си. Желанията трябва да се запишат в рамките на 24 часа от началото на Новолунието.

Новолуние в Лъв

Днес може да си пожелаете само това, което е управлявано от Лъва – любов, страст, деца, щедрост, доброта, творческо вдъхновение, забавление, развлечение, поемане на рискове и нови изживявания.

Когато записвате желанието си, трябва да имате предвид, че то трябва да засяга само вас. Не трябва да включвате и други хора, като се опитвате да им влияете, защото така желанието ви няма да се сбъдне.

Например не е подходящо да запишете Искам дъщеря ми да има дете, а трябва да запишете Искам внуче.

Новолунието в Лъв днес ни дава възможност и да започнем нещо ново и да си поставим нови цели. Понеже Лъвът е екстровертен знак, който обича да е център на внимание, днес трябва да се огледаме и да разберем дали получаваме необходимото признание за усилията, които полагаме.

Трябва да изградим вътрешна увереност и да не обръщаме внимание на критиките.

Лъвът се свързва и с любовта – с даването и получаването на любов. Затова трябва да покажем обичта си към човека до себе си.

Желания при Новолуние

Новолунието е позитивно и от друг аспект – в огнения знак се намира и Слънцето, което ще умножи енергията на всичко замислено от нас през този ден.

През този ден трябва да разберем кое ни прави уникални, неповторими и да бъдем верни на своите принципи и цели, като дадем свобода на творческия си потенциал.

Рейтинг

5 3
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кейт
Кейт
28.07.2014 02:35
Колко време трябва да пазя листа с желанието ?
10
8