Нумерология: Лично число 3
Numerology: Personal Number 3
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 3

Нумерология: Лично число 3

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Число Три

Лично число в нумерологията се определя, като съберете цифрите на датата, месеца и годината на раждането ви така, че накрая да се получи едноцифрено число.

Хората с лично число три са талантливи, с остър ум и силно развита интуиция. Тройката дарява хората с изобретателност и необикновена гъвкавост – както във физически, така и в интелектуален смисъл.

Личното число три кара човек постоянно да се интересува от малките детайли и да има многобройни и многостранни интереси.

Това са чувствителни хора, които са склонни да търпят лишения и да правят жертви в името на близките и приятелите си. Те са готови да направят жертви и за хора, които изобщо не познават или познават отскоро.

Такива хора обичат да са в центъра на вниманието и похвалите им доставят голямо удоволствие. Те буквално не могат да се чувстват добре, ако на ден не получат поне един комплимент.

Работа

Те имат способността да се наслаждават на живота и да доставят радост на хората около тях. Те винаги приемат случващото се с тях като знак на съдбата.

Почти няма хора, които да устоят на техния чар. Те умеят да говорят и понякога хората дори ги смятат за бъбриви. Те са контактни и лесно се сприятеляват с нови хора.

Те лесно се справят с трудните ситуации. Техният ентусиазъм и оптимизъм са вдъхновение за другите хора и им помагат да станат по-активни.

Тези хора рядко се опитват да доминират над близките си. Те винаги са добре приети във всяко общество, имат много приятели и хора, които се съгласяват безрезервно да ги подкрепят.

Негативната страна на това число е че тези хора не могат да изразходват правилно времето и таланта си. Те са прекалено емоционални, а когато имат пари, ги пръсват, за да зарадват приятелите си с подаръци и екскурзии.

Те никога нямат проблеми с печеленето на пари. Техният голям проблем е да успеят да задържат за себе си поне част от спечеленото.

Хората с лично число три имат успехи в различни сфери. Най-подходящи за тях са свободните професии, защото те са творчески натури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
53
42
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Бистра
Бистра
25.09.2014 09:17
Благодаря , точно и ясно :-)
7
0
Милена
Милена
31.08.2014 16:29
3-ките са супер!!!
7
0
Кари
Кари
20.07.2014 17:14
Аз имам лично число 3 и мога да кажа, че всичко написано дотук е абсолютно вярно.Все едно ме познават и описват хората, писали тази статия.
13
0