sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Кариера и нумерология

Кариера и нумерология

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Кариера и нумерология

Изборът на кариера е един от най-важните решения в живота. Това, което избирате като работа, може да се отрази много добре на бъдещето ви. Но се уверете, че сте взели правилното решение. Нумерологията може да ви помогне в това отношение.

Нумерологията е наука за влиянието на числата в живота на хората. Добре е да прецените желанията си и да ги сравните с това, което сочи нумерологията.

За да разберете какво е личното ви число и коя е най-подходящата професия за вас, трябва да съберете цифрите от датата, месеца и годината на раждането си, като събирате всяка една от тези цифри поотделно.

Например 12 май 1980 се изчислява по следния начин: 1+2+5+1+9+8=26. Когато числото е повече от 9, трябва да съберете двете цифри, за да видите какво се получава. В случая това е 8.

Ето какво съветва нумерологията по отношение на кариерата. Научете своите късметлийски числа!

Ако вашето число е 1, вие сте роден за лидер и имате силното желание да ръководите. Това е идеална кариера за хора, които искат да захванат частен бизнес, както и за тези, които са устремени към политиката.

Числото 2 е характерно за хора, които се посвещават на любовта и на приятелството. Те са идеални за професии, които изискват помощ и грижа – съветници, консултанти, медицински сестри, дипломати.

Числото 3 е характерно за артистичните натури. Ако това е вашето число, вие ще успеете на творческото поприще и в областта на рекламата, както и в областта на дизайна.

Нумерологията може да ви помогне в кариерата

Числото 4 е характерно за трудолюбиви и практични хора. Това са идеалните отборни играчи. Те могат да станат добри бизнес партньори и администратори, за тях е важно да са част от колектив.

Числото 5 е число на хората, които са смели и дръзки, те се страхуват най-много от рутината. От тях стават велики писатели, това са хора, за които е много важно постоянно да са в движение.

Числото 6 е число на хората, които са перфектни за учители. Те са идеалните служители в сферата на здравеопазването.

Ако вашето число е 7, вие се отличавате със силна интуиция и имате остър ум. Понякога сте ексцентрични, но сте незаменими в работата с високите технологии.

Хората с число 8 обикновено привличат парите. Те стават големи бизнесмени.

Числото 9 разкрива вдъхновен човек, воден от интуицията си. Това е идеалният служител за професия, която изисква организация и ред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 4
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ервин Ахмед
Ервин Ахмед
10.12.2013 00:48
сбора от моите 4исла е 37 сабирам ги и става 10:)кво правим в такава ситуация?????????????????
1
1
Мари
Мари
10.12.2013 09:37
По-интелигентните събират цифрите 1 и 0 и така редуцират числото 10 до 1, но ти КВО ще правиш, не мога да си представя.
6
0
силвия
силвия
03.04.2013 11:40
харесва ми саита много се радвам ,че има каде да намеря информация сварзана с нумерологията .Много е дпобар саита има много какво да се чете и научи.
0
1