sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Числото 5 в нумерологията

Числото 5 в нумерологията

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Числото 5 в нумерологията

Числото 5 има специално значение в нумерологията – науката за числата. Ако вашето лично число е петица, вие ще срещате много трудности в живота, но ще постигате и много успехи.

Ако имате служител, чието лично число е пет, имайте предвид, че той е много подходящ за пътувания в чужбина и ще ви е полезен в осъществяването на много сложни сделки.

Хората с лично число 5 обожават да пътуват, за тях животът е просто немислим, ако не могат няколко пъти в годината да обиколят различни кътчета на планетата. За тях преместването от един край на Земята до другия е толкова естествено, колкото за рибата да мигрира, за да хвърли хайвера си.

Ако личното ви число е 5, с лекота ще понасяте любовните несгоди. Ако пък например вие кажете на партньора си, че имате нужда от малко лично пространство и почивка след три години сериозна връзка, и той само се засмее лукаво, бъдете сигурни, че и неговото лично число е петица. Желанието да бъдат свободни е характерно за хората, подвластни на петицата.

Числото 5 в нумерологията

Личното число 5 прави хората купонджии. Дори когато отиват на парти, те са толкова превъзбудени от предстоящото празнуване, че отиват с приятели да празнуват предварително на друго място.

Коварството също е характерно за тези хора и то до степен, че ви се струва, че няма край. Те обичат предизвикателствата във всяко отношение, защото знаят, че ще се справят с тях. За тях е характерна любовта към екстремните спортове.

Страстта към изневери също е част от енергията на числото пет. Нищо не действа така освежаващо на тези хора, както новата тръпка.

След като изследват изцяло новия свят, в който са сами с новия си партньор, те усещат, че вече им е омръзнало, и се завръщат при стария партньор, пред когото с нищо не са показали, че имат любовна афера.

Всичко ново действа вълнуващо върху хората с лично число пет. Срещи с нови хора, нова работа, ново местоживеене, нови преживявания – това ги зарежда с енергия и оптимизъм.

Хората с лично число пет са креативни личности, за тях е предизвикателство да изпробват силата на своя интелект в различни ситуации и дори да се сблъскат с противниците си в интелектуална битка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
59
45
32
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
lalya
lalya
07.05.2015 14:57
I as 5 vsi4ko e viarno ....
Prosto sie taka bez komentar no !
0
0
детелина
детелина
14.01.2014 20:44
И аз съм число 5 ,ама не всичко е вярно.Дори има преувеличение,може би зависи и от други фактори.
1
0
Rusalina
Rusalina
20.10.2013 18:41
и аз!!!
1
0
ussa
ussa
19.07.2013 17:16
)))Аз сам с числото 5, всичко написано по горе за петицата е абсолютно точно!!!-БЕЗ КОМЕНТАР!!!
2
0