Триадите на китайския хороскоп

Триадите на китайския хороскоп

Дванадесетте животни, които съответстват на зодиите в китайския хороскоп, са покровители на различните години от шестдесетгодишен цикъл.

Дванадесетте зодии са разделени на четири триади. Първата триада обединява Плъха, Дракона и Маймуната. Хората, които са се родили под тези три знака, са много енергични и винаги са готови да реагират на предизвикателствата на живота.

Те могат да са или много добри или много лоши, но не могат да застанат по средата. Плъхът и Драконът се характеризират с доста властен стил на общуване.

Триадите на китайския хороскоп

Маймуната успява да постигне всичко, което иска, по дипломатичен начин. Хората от тази триада са умни, чаровни, но са склонни да се движат съобразно на утвърдени стереотипи.

Втората триада се оформя от Бика, Змията и Петела. Те успяват да постигнат успехи, но много трудно, с постоянни усилия и упорит труд.

Това са хора, които могат добре да планират живота си. Те са добри, търпеливи и винаги може да се разчита на тях.

Третата триада на китайския хороскоп се състои от Тигъра, Коня и Кучето. Те се притеглят един към друг като с магнит и са заредени с огромна любов към целия свят.

Това не пречи на Коня да бъде голям егоист. Хората от тези три зодии могат лесно да водят разговор, отличават се с умението да убеждават хората и са много контактни.

Всеки от тези знаци има много приятели, но има нужда само от един близък човек, на който да могат да се доверят изцяло.

Четвъртата триада се оформя от Заека, Овцата и Прасето. Те си приличат по стремежа си към луксозния живот, усета си към красивото и силно изразените си творчески способности.

Представителите на тези три знака са артистични, имат артистични маниери и са истински виртуози в любовта. Но при всичките си добри качества те са лишени от достатъчно количество упоритост, което е необходимо за истинския успех.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 6
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати