Китайски хороскоп за годината на Черния Воден Дракон

Китайски хороскоп за годината на Черния Воден Дракон

Тази година е под властта на Черния Воден Дракон. Според китайския хороскоп това ще бъде тайнствена и необикновена година, в която ще се случат много интересни събития.

Годината ще бъде ту весела, ту тъжна, но в никакъв случай няма да е скучна, а ще е наситена с най-различни щастливи истории и неочаквани обрати.

Черният Воден Дракон ще предостави на всички големи възможности за изява в различните сфери на живота, от всеки един зависи как ще се възползва от тях.

Драконът обича всички празненства, затова всички важни събития и празници през 2012 година, а най-вече нейното посрещане трябва да бъдат отпразнувани пищно.

Това ще ви дари с благополучие и успех във всяко начинание през следващата година. През 2012 година не се очакват сериозни катаклизми и разрушения.

Но според китайския хороскоп Новата година няма да е никак обикновена. За много хора в началото на годината ще назреят трудности, но тези, които успеят да ги преодолеят, ще са възнаградени.

През първите месеци по-голямата част от представителите на китайския зодиакален кръг като че ли ще бъдат подложени на редица тестове и изпитания.

През пролетта много наболели проблеми ще се решат с лекота, всичко ще започне да влиза в желаните рамки. Пролетта е най-доброто време за промени.

През следващата година трудностите трябва да се преодоляват с нестандартен подход, защото стандартното просто няма да върши вече работа.

Лятото на 2012 година ще бъде спокоен период. Тези, които са се трудили много в началото на годината, ще жънат плодовете от усилията си през лятото.

В края на лятото са възможни конфликтни ситуации в професионалната сфера. Есента е най-доброто време за завършване на мащабни проекти. Това не е времето за стартирането на нови начинания.

Годината на Черния Воден Дракон носи любов и щастие на всички, които имат нужда от това. Това е прекрасно време да откриете половинката си и да намерите щастието си с нея.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 8
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати