Хороскоп на гадняра

Хороскоп на гадняра

ОВЕН – той тъгува по времето, когато мъжете бяха мъже, а жените преливаха от благодарност. Опитайте да подхвърляте орехи във въздуха, ако мъжът ги лови с уста, най-вероятно пред вас стои Овен.

ЛЪВ – Встъпителното слово за този господин: За скромността му е по добре да не се споменава, ще го намерите винаги в центъра на вниманието, под лъчите на прожекторите. Също така трябва да видите посланието над главата му:”Жени от цял свят! Ето ви дар! ”

СТРЕЛЕЦ – той говори, преди да мисли, скача, преди да е погледнал и ще ви заобича чак след като го изоставите. Именно затова хората са абсолютно прави да смятат стрелеца за щастлив гадняр.

ТЕЛЕЦ – щом веднъж си е наумил нещо, не е възможно някой да го разубеди. Словесните заплахи, употребата на кухненски прибори и всяка друга електроника ще са безполезни дотогава, докато затвор за убийство не ви се стори за предпочитане, вместо необходимостта да се примирите с магарешкия му инат.

Хороскоп на гадняра

ДЕВА – ако в момента сте влюбена в мъж, роден под този знак и не искате да видите истината, проверете в кой да е роман, в който става дума за коварен сладострастник, който външно е доста привлекателен.

КОЗИРОГ – възприема отношенията с жените съвсем сериозно. Съчетава сърце от лед, гробовно чувство за хумор и чувствителност на данъчен инспектор, абсолютно всичко възприема сериозно. Намеренията му към вас са от изключително благороден характер и дори ще ви е верен.

БЛИЗНАЦИ – близките отношения изобщо не изкушават мръсника Близнаци. Именно по тази причина, той предпочита да ви държи на разстояние, просто като позната, дори и ако вече сте женени.

ВЕЗНИ – всяка сутрин му се налага да прави тежък избор между гел и пяна за за коса. Такъв стрес! В резултат на невероятните усилия Везните изглеждат отлично – очарователно младежки, с перфектен костюм, безупречна коса и празно изражение на лицето.

ВОДОЛЕЙ – той е най-разумният от всички гадняри, които ще срещнете на жизнения си път. Дори ще е съгласен с вас, че е абсолютен гадняр. И за разлика от останалите няма да презре всичко, написано от астролозите. Убеден е, че всяко мнение заслужава внимание.

РАК – справедливостта изисква да се спомене, че всяка майка обича сина си затова тайничко мрази неговата избранница. От своя страна всеки син тайно обича майка си и мрази своята избранница. Ако сте се влюбили в мъж от тази зодия, ще си имате работа с възрастен, за когото е присъщо поведение на дете.

СКОРПИОН – мрачни, замислени, мълчаливи типове с квадратни челюсти. Мислят за себе си двойно повече от останалите мъже. Това прави Скорпиона абсолютно извратен, но жените продължават да го смятат за сексуален мачо.

РИБИ - ако се изразим деликатно, Рибите са патологични лъжци. Ако любимият ви гадняр е Риби, трябва да ви повтаря постоянно, че ви обича, без да го доказва на практика. Ако това не е така, не е изключено в акта му за раждане да е объркана датата.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Вики
Вики
24.07.2015 16:43
Хаха вярно е за мен (близначка)
0
0
стрелец
стрелец
01.08.2013 17:47
а наистина не мисля преди да говоря :D :D
0
0
Ками
Ками
24.05.2013 19:38
За моята зодия (телец) е напълно вярно. Такава личност съм. Приятеля ми е скорпион и наистина се вписва в казаното по-горе, както и това, което сончето е писала по-долу също е вярно. При тях има и доза инат, но той по-скоро е следствие от желанието им да постигнат поставена цел.
0
0
vixi
vixi
19.12.2012 17:24
Тези, които са написали, че хороскопите по-горе са пълни глупости или не са наблюдавали достатъчно мъже или не искат да повярват, че съкровището до тях не е чак толкова ценно или са мъже, които са побеснели, че ги разконспирирали публично.
1
0
d
d
18.05.2012 17:10
пълни глупости
1
1
хорхе
хорхе
27.09.2011 10:17
Супер верни наблюдения, особено за зодия Рак.
0
0
S
S
03.09.2011 04:30
Ха, ха, ама вие сериозно ли ? Това тук е по-скоро в сферата на шегата, отколкото нещо сериозно и ако някой мисли обратното, му препоръчвам да помисли още веднъж, че взе да става шантаво.
0
0
Anonimous-M-27
Anonimous-M-27
17.08.2011 00:58
Вижте какво, като не вярвате в нищо, какво въобще правите тук, в сайта на съновника ? Има ли въобще нещо, в което да се опитате да вярвате ? Има ли нещо свръхестествено, което с малкото си мозък да можете логически да си обясните или твърде ограничения ви мозък не го позволява ?
Аз не казвам, да не се поставя нищо под съмнение, но има неща, за които няма да е зле първо да прочетете малко повече и тогава да се изказвате неподготвени. Щом като не ти отговаря описанието, значи не си типичен представител на зодията, и значи трябва да ти се направи индивидуален подробен хороскоп, а там влияят асценденти, планети и какво ли още не. Не разбрахте ли, че ежедневните хороскопи лъжат, а това не се отнася за индивидуалния!
И, представете си, че има хора по цял свят, които вярват и са вярвали във всяка една епоха на човечеството в такива неща, и тези неща винаги са били в помощ за съдбите на хората. Ако се тълкува при опитен познавач.
А и сте много назаднали, в епохата на Водолея не се развиват само технологиите, но и интуицията, и възможностите за астрология и свръхестественото, за това астрологията вече е изучена на доста напреднало ниво и се разпространява навсякъде по света,хората я четат не защото е модерна, а може би защото откриха напоследък, че в нея има доста истина.
Като не вярвате-чупката от тука, а не само да ядосвате хората, които наистина участват в сайта и редовно го четат.
0
0