sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Най-ленивите зодиакални знаци

Най-ленивите зодиакални знаци

Най-ленивите зодиакални знаци

Всеки човек можа да се сети веднага поне за един свой познат, в основата на чийто живот стои леността. Отлагането на работата за утре, прекарването на много време в леглото са все навици на този тип мързеливци.

Пасивността е характерна тяхна черта, а личното спокойствие им е най-ценно. Стресът има особено силно влияние върху психиката им и пришпорването не е най-добрата стратегия при тях. Сред най-изявените ленивци са представители на следните мързеливи зодии.

Зодия Риби

Това е зодията на мечтателите. Мислите им се реят в безкрая и най-често духом и телом са на различни места. По тази причина в реалния живот не са от най-адекватните. Заради здраво преплетените и сложни сюжетни линии в съзнанието им, те трудно се фокусират върху реалните проблеми и оттам продуктивността им страда силно.

Лъвовете са ленива зодия

Рибите много бързо се разсейват и често могат да прекарат цял ден удобно разположени някъде у дома или сред природата. Увлекателната книга и чашата вино са идеалите им за добре прекарано време. А мечтите в такава обстановка са най-сладки.

Зодия Лъв

Царската зодия, за изненада, също принадлежи на зодиите лентяи. Не случайно носят името на голямата дива котка, известна наред с ловните си умения и с неподражаемото си спокойствие и мързелуване.

Въпреки бурния си нрав, тези котки обожават да се излежават и да бездействат, а хората, принадлежащи към зодията, не им отстъпват в умението да си почиват. Лидерските и ораторските им умения успешно заблуждават околните, че това се енергични и целеустремени личности, но в съзнанието им всеки проект е по-маловажен от самите тях и техните желания.

Зодия Телец

Мързеливи зодии

Тази зодия излъчва трудолюбиви и целеустремени в професионално отношение хора. Така е поне привидно. Истината обаче е, че за тях личният живот стои много по-напред от всякакви кариерни възможности. Един истински Телец винаги ще избере да прекара времето си със семейството и приятелите си пред това да работи за своето професионално израстване.

Постоянно се случва представители на зодията да забравят напълно работата си и да се забавляват някъде. Те са предани само на хората, които смятат за свои близки и за свой приоритет. Иначе се проявяват като ленива зодия.

Вижте още за зодиите и астрологията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати