Дамите с най-труден характер в зодиака

Дамите с най-труден характер в зодиака

Жените са непредсказуеми, прелестни, нелогични и трудни за разбиране, но те са солта на живота и с ръка на сърцето трябва да си признаем всички, че без тях нищо не е толкова хубаво.

По правило пред една силно ядосана жена мъжете са в повечето случаи най-малкото безпомощни пред нейния гняв, без адекватен отговор на нейната силна емоция.

Това с пълна сила важи за някои представителки на зодиака, които спокойно биха застанали на пътя на една армия и биха накарали армията да отстъпи встрани, за да минат.

Ето и списък с дамите с най-труден характер в зодиака, които не бихте искали да видите ядосани при никакви обстоятелства.

Жена Телец

Дори със завързани очи, един мъж ще познае, че дамата срещу него е представителка на този зодия. Жената Телец е много привлекателна, мила и умна. Тя готви великолепно и е умела любовница.

Затова и повечето господа не си дават сметка в какъв капан са попаднали, докато тази мила жена не им се качи безпардонно на главата. С такт, финес и изключителна настоятелност жената Телец влиза в ролята на един мил тиранин, който ще командва и определя всяко ваше действие.

Жена Лъв

Както може да се очаква от всяка истинска лъвица, така и нежните представителки на тази зодия са непреклонни. Жените Лъв държат да са водещата страна в една връзка и не никак не са склонни на преговори - затова или приемате безпрекословно нейното господство, или се опитвате да се оттеглите с каквото достойнство ви е останало.

Жената Лъв няма да отстъпи и на сантиметър от думата си, тя е готова на всякакви жертви в името на това да се чувства комфортно и няма да се поколебае да ви зареже, ако се държите безхарактерно.

Жена Близнаци

Да имате отношения - любовни, служебни или колегиални, с жена Близнаци, е като да имате отношения с една дузина жени, които не се разбират помежду си. Жената Близнаци е капризна, непредсказуема и склонна към нестандартни и неординарни постъпки.

Зад първоначалния чар се крие истинско разтроение на личността, което е симпатично само отдалеч, но когато се сблъсквате с него всеки ден, със сигурност е изморително и досадно. Тя е ревнива, непостоянна и много, много нестабилна в емоциите си.

Жена Скорпион

Ако се сблъскате с ядосана дама, родена под знака на Скорпион, направете си услуга - целунете онези, които обичате, сложете си нещата в ред и едва тогава се опитайте да спорите с нея. Или бягайте, ама много бързо.

Жените Скорпион винаги ще искат да са начело и няма да приемат никакво чуждо мнение - те са безкомпромисни, безмилостни и готови на всичко, за да постигнат онова, което са си навили на пръста. Жените Скорпион яма да се поколебаят да прибегнат до всякакви мръсни номера, за да постигнат целите си.

Жена Козирог

Ако някога сте си мислели, че е трудно да се изкачи Еверест, то значи никога не ви се е налагало да работите или живеете с жена Козирог. Тези иначе изключително надарени и мили дами са в състояние да уморят и най-силният човек с техните претенции. Перфекционист по душа, жената Козирог никак не е склонна да приеме посредствеността и винаги ще търси съвършенството на всяко ниво.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати