sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»20 отличителни черти на зодия Близнаци

20 отличителни черти на зодия Близнаци

ХрисиХриси
Новак
11434
зодия Близнаци

Зодия Близнаци е доказателство, че може да общуваш, живееш, въобще да имаш в обкръжението си двама коренно различни човека, събрани в едно тяло. Абсолютни феномени, тези хора имат своите чаровни и не толкова чаровни страни, заради които могат да опънат нервите ти до краен предел, но пак да си ги обичаш и да не можеш да се откажеш от тях.

Те просто са такива и нямаш друг избор, освен да ги приемеш... в целия им блясък. Нека разгледаме по-подробно характеристиките на зодия Близнаци. В следващите редове сме събрали 20 от най-отличителните черти на зодия Близнаци:

1. Не обичат конфликтите – колкото и странно да звучи (ако познавате Близнаци), те не влизат в излишни спорове. Показват лошата си страна, когато са предизвикани и тогава, обикновено враговете им съжаляват.

2. Отмъстителни са – ако ги нараните, със сигурност ще ви го върнат с пълна сила и то по същия начин. Думите им са остри като бръснач, който умеят да използват много добре..

3. Лоялни са към хората, които обичат – дори и да ви се разсърдят за нещо, ако сте сред хората, на които държат, със сигурност ще ви простят. По това може да разберете дали един Близнак ви обича – ако се извини, то със сигурност е така, защото това е доста трудно за неговата природа.

4. Креативни личности са – обичат нестандартното, различното. Имат много идеи, някои от които налудничави, но често ги осъществяват.

5. Независими са – не се поддават на контрола на който и да било. Ценят и обичат свободата си. Това е много характерна чера на зодия Близнаци.

6. Обичат да флиртуват – може и да не изневерят, но ако искат, наистина биха се повеселили. Знаят как да го направят.

7. Любопитни са – обичат да са информирани и винаги търсят различни източници, ако нещо силно ги интересува.

8. Не харесват хора, които непрекъснато се оплакват – досадно им е и такива личности обикновено не са част от обкръжението им.

9. Харесват интересни хора – такива с различно мислене, с интересни идеи, с вълнуващи истории.

10. Винаги казват това, което искат (понякога то не е това, което мислят), дори и да не се харесва на отсрещната страна. Нямат проблем да изразяват гледната си точка.

Близнаци

11. Умеят да изслушват – един Близнак винаги ще ви изслуша и ще ви даде адекватен съвет.

12. Непредсказуеми са – ще ви отнеме доста време да ги опознаете и да ги видите във всичките им страни и състояния. Винаги ще намерят с какво да ви изненадат, ако решат.

13. Могат да се приспособяват към събития и ситуации – дори и те са трудни и да ги накарат да излязат от зоната си на комфорт.

14. Не обичат еднаквото – странят от сивото ежедневие, правят всичко възможно да избягат от скуката. При тях динамиката е ключов фактор, който играе важна роля в живота им.

15. Забавни са – душата на компанията, а ако тя се състои само от вас двамата, то несъмнено ще се забавлявате страшно много. Ще направят всичко, за да ви разсмеят и ще им се получи.

16. Не допускат хора лесно до себе си – често избягват твърде личните теми. Ако ви доверят нещо, го оценете, тъй като характерно за Близнаци е, че се разкриват много трудно пред някого.

17. Ще направят всичко за половинката си – стига вие да сте единствения за тях, а за да се превърнете в такъв, ще е нужно доста старание от ваша страна.

18. Обожават приключенията – и почти не се замислят, когато им се отдаде възможност да участват в такива.

19. Леко мързеливи са – и те си имат моменти, в които не можете да ги накарате да си мръднат и пръста.

20. Умеят да преговарят и да печелят пари – добре управляват финансите си и винаги имат идеи как да ги увеличат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати