Какво означава, ако се гмуркате насън?
What Does it Mean if you`re Diving in a Dream?
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако се гмуркате насън?

Какво означава, ако се гмуркате насън?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k440
Какво означава, ако се гмуркате насън?

Сънувате, че се потапяте в река или пък се хвърляте от високо в морето. Какво означават тези символи в съновидението ни и трябва ли да сте страхуваме от тях? Истината е, че гмуркането показва нашата вътрешна необходимост да се освободим от нещо.

Дори и да не го признаваме пред себе си, нещо ни тревожи силно и се чувстваме притиснати от обстоятелствата, неспокойни. Ето и за какви проблеми могат да подсказват сънищата, в които се гмуркате.

Сънувате ли, че се гмуркате, това показва, че се опитвате да скриете отчаяно нещо от друг човек.

Ако скачате от мост, за да се гмурнете, намирате се пред голяма дилема в живота си.

Когато тълкувате сънища, свързани с гмуркане, обърнете внимание и на водата. Ако тя е бистра, проблемите ви ще намерят решение. Ако обаче плувате в мътен воден басейн, очаквайте трудности по пътя си.

Ако скочите от скала, за да се гмурнете, ви предстоят препятствия в любовен план. На път сте да се впуснете в афера, която може да ви коства много.

Гмуркате ли се в язовир със студена вода, някой може да ви забърка в съмнителни сделки и интриги.

Какво означава, ако се гмуркате насън?

Ако в съня ви се гмуркате с партньора си, имате някакви опасения, свързани с него. Същото съновидение може да подсказва, че не разкривате напълно чувствата си към дадения човек.

Ако се гмуркате и видите риби около себе си, ще намерите решение на проблемите си. Но трябва да действате спокойно и мъдро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest