Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Месечен хороскоп за месец април за всяка зодия

Месечен хороскоп за месец април за всяка зодия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
1 от 12 Зодии

Овен


Този месец по всяка вероятност ще намерите начин да блеснете и да направите впечатление на заобикалящите ви хора. В любовен план отношенията ви с партньора ще претърпят положителна промяна и развитие. Връзката ви ще се изясни. В работната среда са възможни известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги. Звездите препоръчват да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.

Месец април е тук. От астрологична гледна точка той ни дава шанс да обновим отношението си към авторитетите в живота ни. Също така имаме възможност да подхраним уважението към себе си и да заздравим житейските основи, върху които градим живота.

Използвайте правото си да отстоявате мирно и решително позициите си. Ако се налага, направете ревизия. Откажете се от всичко онова, което усещате като несвое. Умението ви да отказвате подкрепя вашите убеждения и желания. Категоричният отказ не наранява, а изцелява отношенията.

Намерете време и отдайте вътрешна почит на предците си. Приемете уважението към другите като израз на себе уважение. Усетете любовта – тя ви кара да подадете ръка не на този, който заслужава, а на онзи, който се нуждае истински от това.

Не се страхувайте да признаете, че сте слаби. Любимият ви ще оцени искреността ви. Причината е, че любовта не се заслужава – тя е изконно рождено право на всеки. И дори да грешите, ще ви бъде простено.

Вижте в галерията по-горе хороскопа за месец април.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати