Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Проверете каква е съдбата ви според датата на раждане

Проверете каква е съдбата ви според датата на раждане

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
9 от 10 Снимки

9. Родени сте да учите другите


Ако пътят на живота ви е 9, вие сте учител за хората около себе си. Трябва да развивате качества като хуманно отношение, щедрост и състрадание към другите. Възможно е животът да ви постави пред много изпитания, които ще ви научат да разбирате по-добре околните. Тези хората понякога може да много непостоянни, като започват много проекти, но не довършват нито един. Ще се справят отлично във всяка една хуманитарна професия.

Дали датата на раждане е предопределила съдбата ни? Може да проверите като изчислите пътя на живота, а според нумерологията ще откриете каква е съдбата ви.

В нумерлогията има т.нар. лично число, което е едноцифреният сбор от деня на раждането ви. Например, ако сте родени на 30 декември 1989 година, вашето лично число е 30, чийто едноцифрен сбор е 3.

Изключение прави единствено числото 11, което се определя като най-висша вибрация, която не бива да се събира до едноцифрено число.

Но числото, което определя пътя на живота ви, е едноцифреният между датата, месеца и годината ви на раждане. Например едноцифреният сбор от датата на раждане 30.12.1989 година е 6.

Това означава, че личното число на този човек е 3, числото, което определя пътя му в живота, е 6. Качествата, които този човек ще притежава, са на тройка, а тези, които трябва да развива, са на шестица.

След като пресметнете вашият път в живота, вижте в галерията ни какво означава всяко от числата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.06.2018 18:11
Ами 10 къде е
10
12