Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k257
Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Стълбите обикновено символизират посоката, в която се движи нашият живот. Изкачването им показва, че подобряваме своя социален или жизнен статус. Появата им в съня обаче може да е малко объркваща. Затова вижте как се тълкуват различните сънища със стъпала:

Ако сънувате, че препускате по стълби, това може да е знак, че се сте много първосигнални и се впускате в необмислени действия. По този начин пък изпускате важни подробности и възможности. Не е зле след такъв сън, да забавите оборотите и да започнете да осмисляте по-добре нещата.

Ако ви се присъни как плавно и спокойно се изкачвате по стълбище, това е сигурен признак, че сте на прав път в своя реален живот. Подхождате осъзнато към всяка ситуация и винаги успявате да намерите правилното решение. Имате мъдра преценка и можете напълно да се доверите на своята интуиция.

Ако се видите насън да стоите като вкаменени на стълбище, това е знак, че в реалния си живот се намирате на кръстопът. Вероятно заради силен страх не смеете да поемете нови отговорности и тъпчете не едно място. В този случай е редно да бъдете по-смели и да действате според желанията си.

Сънували сте стъпала? Ето какво да очаквате!

Сън, в който слизате по стълби, обикновено разкрива ваши страхове и негативни емоционални преживявания от различни сфери на живота ви. Сънят подсказва, че сте неуверени в себе си и смятате представянето си за разочароващо.

Ако в съня си видите как стъпалата пред вас се разпадат, очаквайте някой приятел или роднина да ви разочарова силно. Същият сън за стъпала може да означава и че ще чуете дразнещи клюки по свой адрес и то то човек, който мислите за близък. Помислете как да постъпите спрямо предателя и не прощавайте толкова лесно. Бъдете сигурни, че пак ще ви разочарова.

Паднете ли по стълби в съня си, пазете се от инциденти. Не предприемайте никакви рисковани действия и се грижете повече за здравето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest