Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Ако това ти се случи на чужда сватба, скоро и ти ще се задомиш!

Ако това ти се случи на чужда сватба, скоро и ти ще се задомиш!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k255
5 от 6 Снимки

5. Танц с родител на младоженаца


Ако по време на сватба ви покани на танц някой от родителите на булката или младоженеца, ще се радвате на чудесни отношения със семейството на новата си половинка;

Сватбеният ритуал е обвързан с много емоции и поверия. Според едно от най-старите суеверия на церемонията си булката трябва да има в себе си нещо старо, нещо ново, нещо назаем и нещо синьо, защото така ще гарантира дългия си, щастлив и безоблачен брак.

Друго поверие гласи пък, че ако по време на сватбата вали дъжд, на влюбените ще им върви като по вода и любовта им ще е плодотворна. Малцина знаят обаче, че суеверията, свързани със сватбения ден, касаят не само младоженците, но и техните гости.

Така например, ако искате по-скоро да срещнете половинка, непременно на сватбата трябва да потанцувате с младоженеца или булката. Ако пък някой от тях пръв ви покани на танц, любовта ще дойде по-скоро от очакваното.

Разгледайте галерията ни и вижте няколко предания, които се отнасят именно за останалите присъстващи на сватбеното тържество.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати