Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Ясновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте кога

Ясновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте кога

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Ясновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте кога
Снимка: bTV

Прочутият ясновидец Сал Ракели разкри как и кога ще се оправи България. Пророчеството му говори за родните политици.

Световноизвестният духовен учител Сал Ракели е надарен с мощни ясновидски способности, с които се прочу по цялата Земя. Той бе помолен да пророкува за България, но думите му за страната ни са забулени в мистерия.

Икономически трудности, промяна на политиците, но преди това – промяна на самите хора, това в общи линии очаква България за в бъдеще. Сал Ракели е категоричен, че страната ни е в криза, но не финансова. Както редица държави, и ние сме попаднали в духовен недостиг.

Българите ще живеят по-добре, когато променят себе си и политиците си. Нужна е промяна в корпорациите, както и в позициите на тези, които поддържат статуквото. Това обаче ще стане, когато сами го поискаме.

България е едно от местата на Земята с най-дълбоки исторически корени. Тук са живели големи духовни учители като Петър Дънов. Днес страната ни е обхваната от криза на съзнанието, която е характерна за цялото човечество. За щастие според Сал Ракели у нас семейните връзки все още са много силни. Ето защо няма да е трудно хората да се съберат заедно, за да преминат по-лесно през кризите, които предстоят. Поради тази причина гадателят е оптимист за България. Единственото нещо, от което може да се страхуваме, е самият страх.

Хората са на Земята, за да преминават през нови и нови етапи на своето развитие. Днес пред всички нас предстои духовен Ренесанс, който в определен момент ще премине във физически. Това разбира се ще стане бавно и няма да е по един и същи начин при всички. За да постигнем това прераждане, трябва да предизвикаме нашите системи от вярвания.

Днес много хора са убедени, че не могат да променят системата. Причината е, че от малки ни убеждават, че сме безпомощни и не можем да постигнем нищо. Пример трябва да са ни Ганди, майка Тереза, Айнщайн, Тесла, Исус, Буда, Мохамед – доказателството, че един човек е достатъчен, за да направи промяната. Ако българите повярват, че могат да направят нещо, ще успеят – категоричен е Сал Ракели. Лесно е да обвиняваме полициите, но те са наше отражение. Ето защо трябва на първо място да изменим собствената си нагласа, а след това да изискваме нещо от тях.

Сал Ракели пояснява, че духовните водачи идват от по-висшите измерения. Те са своеобразни топки светлина, които виждат живота в перспектива и не са въвлечени в проблемите на Земята. Също като извънземните те са от по-висшите измерения. Духовните водачи на учителя например са му споделили, че преди 1.5 милиона години на Марс е имало ядрена война. За да се спасят, много от извънземните са намерили нов дом на Земята. Днес те продължават да живеят сред нас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати