Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Людмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичко

Людмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичко

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983372
Людмила Живкова

Египетската богиня котка Бастет е станал причина за кончината на Людмила Живкова. Колкото и невероятна да звучи тази история, тя не спира да вълнува умовете на конспираторите.

През 1981 г. дъщерята на бившия Първи Тодор Живков организира тайна експедиция в пълната с митове и легенди Странджа планина. Експедицията е официална и включва както археолози и журналисти, така и граничен офицер от ДС. Всички те търсели некропола на египетската богиня-котка Бастет. Официални доклади няма, което ни лишава от знанието какво точно е открито.

Мнозина са убедени, че това е поредното харчене на държавни пари. Оказва се обаче, че мисията е дело на ДС. Организацията маскира откровена иманярска акция като научна и използвала неподозиращата и залитащата по окултното Людмила за прикритие.

Преди да тръгнат към Странджа, всички участниците в експедицията са запознати с древно предание. Според него който наруши покоя на богинята, ще бъде застигнат от проклятие. Доказателство за истинността на преданието дошло скоро.

Мистерията започва с мистериозна карта. Тя била занесена на Людмила през 1981 г. иманяр на име Мустафа. Тя представлявала парче от кожа, а полуизтритите символи показвали пътя към гробницата на Бастет.

Могъщата египетска богиня с глава на котка, дъщеря на бог Ра, трябвало да бъде положена в некропол в местността Седлотоу на границата с Турция. Живкова имала връзка с английските тайни служби МИ-6 и ги помолили да сканират местността по въздух. Това показало, че под земята на това място има кухина. Това вдъхновило жената. Людмила грабнала картата и отишла при Ванга.

Бастет

Пророчицата допълнително засилила любопитството на любителката на мистерии. Тя ѝ обяснила, че преди хиляди години в Странджанско доплавали египетски роби, войници, военачалници, заедно с ценен товар от саркофаг от черен гранит, покрит с надписи. Той бил спуснат дълбоко под земята в тъмна доба. За да се запази местонахождението на некропола в тайна, всички участници в погребението били убити. Това предпазвало богинята до времето, когато трябва да бъде открита от хората. В некропола ѝ се съдържа хилядолетно послание за историята на света две хиляди години назад и две хиляди - напред. В ръцете си погребаната Бастет държала жезъл от извънземен материал, който излъчва в Космоса невидим енергиен лъч. Всяка година, на 5-ти май, когато на Земята пада първият лъч на Слънцето, а после и първият лъч на Луната, на мястото на погребението се наблюдават чудеса. Има обаче уловка – който наруши покоя на богинята, ще бъде застигнат от проклятие.

Бастет

ДС не обича окултните залитания на Живкова и изпраща Емил Александров и Кръстю Мутафчиев с нея. Последният бил убеден, че кожената карта е копие на небесна карта от съзвездието Цефей. Според него в Странджа е само огледалният ѝ земен двойник, докато истинската гробница е в Космоса.

Експедицията пристига на мястото на 4-ти май, когато се извива страшна буря. С първият лунен лъч в нощта на 5-ти май върху скалата се появило сякаш холографско изображение на две фигури. Единият бил мъж в роба, а до него – млад мъж, седящ в кресло. Завладени от зрелището, участниците в експедицията го наблюдавало 20 минути, когато то изчезнало.

Какво е открито оттук нататък, никой не знае. Версиите са десетки. Факт е обаче, че малко след това в същата година Людмила Живкова умира при неизяснени обстоятелства. Смята се, че тъй като именно тя била инициатор на експедицията, била застигната най-бързо от проклятието на Бастет. След нея един по един почват да измират всички участници в експедицията и хората, които са знаели за нея и са участвали в подготовката ѝ. Единственият оцелял и до наши дни е граничният офицер, който осигурявал логистика на групата. Той обаче не може да бъде открит и никога не е обелвал и дума за станалото в предполагаемия некропол. Може би това го е запазило жив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petya Toncheva
Petya Toncheva
03.09.2017 10:45
Защо продължавате да пишете простотии и да си измисляте глупости и лъжи ?! Еврюгата фол + балкански ..., + бившия кмет, който почина..... + командирите на войската там ОБРАХА всичко, до което се докопаха ... и го изнесоха през Турция !!!!! Има доста починали от и заради радиационната бариера, която се сваля с определен звук, както в останалите пирамиди по света е направено ! Не можаха да свалят тази бариера и след като окрадоха, каквото можаха наводниха всичко и го затрупаха със 7-8 м. чакъл. Отидете и вижте на место и не пишете фантасмагории и глупости повече, поне по тази тема ! Преди тях руснаците са грабили и изнасяли - пак факт !
4
0